[]

Bebek Karga

Merhaba,
dün yaralı yavru bir karga buldum. Hakkında pek çok şey okudum, beslenmesi ve bakımı ile ilgili veterinerden bilgi aldım. Yine de aranızda daha önce yavru kargayla ilgilenen biri varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.



 
kindar hayvanmış o göz oyuyomuş.


  • indescribable  (02.06.14 10:12:49) 
semt neresi?


  • innerbliss  (02.06.14 10:19:05) 
Meraba^^ yavrunun fotolarını alalım bi. Ne zaman buldun, şimdiye kadar naptın, ebeveynler kuşun yakınında mı? Önce bu şeyleri bi şeyapalım.


  • kabak cekirdegi  (02.06.14 10:19:06) 
Fotoyu yeni gördüm. Kendi başına yem yiyemez o. Ayakta durabiliyo mu? Bir de hayvan kategorisine taşınsa başlık, vet hekimler orda daha kolay görebilir.


  • kabak cekirdegi  (02.06.14 10:25:23) 
m.youtube.com bunu izledin mi? Cevap yazaan ona göre bi şey söyleyecem ama ben başlayım bi yandan da. Hayvan açlıktan ölecek :/ benim duyurularım arasında yavru kuş bakımı diye bi başlık var önce orayı bi oku. Eğer ailesinin görebileceği bi yere güvenli olacağı şekilde bırakabiliyosan bırak. Aile yoksa mecbur sen bakacaksın ki çok meşakkatli bi iş. 15-20 dk'da bir rondoda iyice püre haline getirilmiş yaş köpek mamasıyla videodaki gibi beslemen lazım vs. Ayakları üstünde durmaya başladığında su vermeye başlayacaksın. Gaganın kenarındaki sarımsı yer tamamen kara olunca da kendi başına beslenebilir duruma gelir. Önemli olan sabah 6-7 gibi beslemeye başlayıp hava kararmadan yarım saat öncesine kadar beslemeye devam etmen. Sonra onu karanlık ve kendini güvende hissedebileceği bı yere koyup uyumasını sağlaman lazım. Günn içinde de yarım saat vs uyumasına izin ver saat 10, 12,15-16 gibi. Uyusun da büyüsün. İlk etapta karnı doysun üşümesin. Gerisi gelir inşallah.


  • kabak cekirdegi  (02.06.14 10:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.