[]

su içme sorusu

Haftada 2 litre falan su içiyorum ben arkadaşlar. Ölür müyüm sizce? (2 litre kadar da maden suyu içiyorumdur)

Su içemiyorum. Şu telefona zımbırtılarından kurdum hatırlatmaları ya he he diye erteliyorun:/

Napim ben? Çok mu sağlıksızım?

 
Ben daha az içiyorum. Tek umudum çok fazla sıvı tüketmem su dışında.


  • justinho26  (02.06.14 02:59:36) 
Ölmezsin de, az be yavru. Böbrek mühim şey. Hazır karpuz çıktı, önünden karpuzu eksik etme bari.


  • kaymaktutmayansicaksut  (02.06.14 03:00:49) 
ben senden daha az içiyorumdur. maden suyunu da genelde haftada bi altılık bitiriyorum. bence bi şey olmaz babam da böyleydi çok su içmezdi sonra gaza geldi adam sağlık falan diye su içmeye başladı deli gibi günde iki litre falan ki doktorlar da öyle öneriyor adama bi haller oldu halsizlik yorgunluk yataktan kalkamaz oldu suyu kesti düzeldi. hehehe. ciddiyim ha abartmadım hiçbi şeyi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.06.14 03:01:26) 
süper çözüm buldum :)

Kedilerin mama kabının yeriyle sularının yerini değiştir, kabı diğer masaya suyu kendi masana al :)

su içen hayvan gördükçe canın çeker belki.
  • kaymaktutmayansicaksut  (02.06.14 03:04:02) 
Yok hacı, babaaannemle dedemin şahsen ben 20küsür yıldır su içtiğini görmedim, çayla ikame ettiriyorlar yaşamlarını(o da biz misafir oldukça galiba), biri 1929lu, biri 39lu. 85 yıl sana yeterli geliyorsa boşver, çok da dert etme.


  • gonulsever  (02.06.14 03:12:03 ~ 03:12:22) 
babannem de öyleydi şimdi bir böbreği içinde çürümüş. suyu ihmal etmemek lazım.


  • mula  (02.06.14 03:13:54) 
Ben altı ay önce bir şey için tahlil yaptırmıştım . Doktor ''sen hiç su içmiyor musun ? dedi tahliller de sıkıntı varmış . Düzenli olarak her gün bir litre su içiyorum , bunun yanında çay ve soda da tüketiyorum.


  • prinz-frost  (02.06.14 03:49:24) 
Gün içinde çok fazla çay kahve içtiğim için su içmek pek aklıma bile gelmezdi, ben de sizin gibiydim. Sağ böbreğim ağzıma sıçtı ve artık yanımda bir litrelik şişelerden taşıyorum. Başta o telefon uygulamarına başvurdum (bkz: water your body), ancak bir süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten.

Vücudunuz sizi uyarmaya başlamadan su içmeye başlamanızı tavsiye ederim. Kendinizi daha sağlıklı, ve dahası çok daha dinç hissedeceksiniz.
  • marjory  (02.06.14 04:10:19 ~ 04:12:14) 
topraktan falan mı çekiyonuz arkadaşım suyu napıyonuz o.O ben bi gün içmeyince beynim yavaşlıyor, bende mi sorun var acaba. içine bişeyler -limon, tarçın, salatalık vs- atıp dene, maden suyu dene. iç yani.


  • mayaa  (02.06.14 04:35:40) 
böbrekleri ve/veya idrar yollarını ele alıyorsun bir ara, ben de öyle idim böbrek sağlam kaldı ama idrar yollarını çok acılı bir biçimde ele aldım.


  • kyha  (02.06.14 05:38:52) 
Çok sağlıksız, evet. Böbrekleri eline alman muhtemel.


  • arnold schwarzeneger  (02.06.14 08:47:22) 
böbreklere zarar ileriki aşamada. ayrıca vücutta ödem tutar, iç organların zarar görmesine neden olur susuzluk.
günde 2 litre (sadece su) içerim, ayrıca çay, kahve ve diğer şeyler de var tabi. alışkanlık yaratmaya çalışın. şişe su bulundurun, daha çok içersiniz.

  • bradshaw  (02.06.14 09:50:55) 
suyu tadındna dolayı mı içmiyosun yoksa canın mı istemiyor? yanında powerade şişesi gibi bişi bulundur. yudum yudum arada iç. ben de bir kerede suyu dikemem kafaya ama öyle bi şişe buldurdum ancak alıştım.


  • rabban  (02.06.14 10:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.