[]

ruh çağırma olayının aslı astarı nedir acaba?

?




 
ben inanmam. fasa fiso.


  • all girls dream  (01.06.14 23:28:39) 
cinler geliyor galiba o.O


  • mayaa  (01.06.14 23:30:07) 
Bos beles is. Insanlarin can sikintisi kaynakli uydurma bir suru seyden bir digeri


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.06.14 23:31:08) 
Bilmiyorum da böyle soruları bu saatte sormayın arkadaş, korkanlar var aramızda. o.0

Cin deyyorlar.
  • kaymaktutmayansicaksut  (01.06.14 23:31:46) 
konu olarak sağlık seçmeniz bile yanlış. bu uydurma bişi.


  • ben smyrna  (01.06.14 23:38:43) 
Yıllarca definecilik yaptım. Çok kazdım. Adımız çıkmıştı hatta, yolda yürürken peşimde sivil polis eksik olmazdı bi ara. Uzatmayalım hacısı, hocası, cini, perisi, duası, tılsımı, aynası, suyu, dedektörü yüzlerce şey gördüm. Anlatsam herkes kıçıyla güler biliyorum. Ben de öyle diyordum bizzat görene, yaşayana kadar. O yüzden sadece sunu söyleyebilirim, aslı astarı var ama bulaşma kardesim.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (01.06.14 23:39:15) 
cinler, şeytanlar, ruhlar, hedeler hödöler olabilir. islam mitolojisindeki gibi değil tabii. fakat doğa üstü varlıklar olabilir bence. varsa da öyle herkesin kafasına göre çağırabileceğini sanmıyorum.

not: dinler ile uzaktan yakından alakam yok.
  • nawar  (01.06.14 23:52:35) 
(bkz: nitinol)


  • ron dennis  (01.06.14 23:53:03) 
Bu islere bulasma diyorum, ben hic cagirmadim ama cagirmis arkadaslar ve kardesim var. Zira bildigim kadariyla ruh cagirilinca yuzde doksan dokuz seytan veya kotu niyetli cinler gelir ve de sana musallat olabilirler.


  • Tutkun  (01.06.14 23:54:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.