[]

mesaja geç cevap atmak

atılan mesaja iş , güç olmadığı halde 1 gün sonra cevap vermek saygısızlık mıdır değil midir?




 
iş güç olmadığını nereden biliyorsun? insan unutabiliyor ayrıca. saygısızlıkla alakası yok.


  • devilred  (01.06.14 23:23:44) 
hem de ne...


  • benoyledemekistemedim  (01.06.14 23:25:01) 
Saygisizliktir bence eger sirf bi taraflarinin keyfinden cevap vermemisse


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.06.14 23:25:35) 
mesaj nerden atıldıgına göre değişir. telefondan mı atıyoruz yani sms mi yoksa sozlukten duyurudan fln mi?


  • all girls dream  (01.06.14 23:26:39) 
İnsan unutabilir, işi gücü olmasa da kafası dalgındır. Arada olur öyle şeyler.


  • aychovsky  (01.06.14 23:26:44) 
bazen unutuyorum ben, bazen o an canım mesaj yazmak istemiyor. karşımdakine değer vermediğimden ya da saygı duymadığından değil tabi.


  • mayaa  (01.06.14 23:29:50) 
ya ben bazen hiç mesaj atamıyorum. keyfiyet değil. olmuyor işte. en yakın arkadaşım olsa dahi o mesajı açmayıp 5 dakika sonra cevaplarım dediğim halde saatlerce cevaplayamıyorum. şu anda da cevap vermem gereken 4 kişi vazzaptan yazdı ama ben 3 saattir vazzapa girmiyorum. ama iyi insanım. belki benim gibi birisidir 1 gün sonra cevap veren de :( hatta feysbukta 1 ay sonra mesaj cevaplamışlığım var. denişink bir şey.


  • okuyamıyom ben ya  (01.06.14 23:34:23) 
mesaj atmak zorunda değil ki. hiç sevmiyordur yazmayı, üşeniyordur. aramak diye bir şey var daha pratik


  • Sskywalkeremre  (01.06.14 23:41:41) 
bence genel olarak baktığımızda canı istemediğinde telefonu açmamak veya mesaja cevap yazmamak bi insanın en doğal hakkıdır. ama mesajda çabuk cevap verilmesinde fayda olacak bi mevzu varsa iş değişebilir tabi.


  • kül  (02.06.14 00:26:36) 
Kadınsa piyasasını yükseltmek için yapabilir.


  • arnold schwarzeneger  (02.06.14 08:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.