Giriş
(3)

öss 2009 hakkında fikirler

röagh
selam kevgirler, benim merak ettiğim yaptığım denemelerden 30 puan düşük gelmiş sınav sonucu tahmininmin sadece bende mi böyle olduğu yoksa genelde bir düşüş var olup olmadığıdır. özellikle eacı arkadaşlar ben kendi başıma hazırlandım filan o yüzden acaba bir ben mi sıçtım diyorum ama edsos netim 18
selam kevgirler, benim merak ettiğim yaptığım denemelerden 30 puan düşük gelmiş sınav sonucu tahmininmin sadece bende mi böyle olduğu yoksa genelde bir düşüş var olup olmadığıdır. özellikle eacı arkadaşlar ben kendi başıma hazırlandım filan o yüzden acaba bir ben mi sıçtım diyorum ama edsos netim 18 geldi. denemelerimde ham 250 küsür alırken(evde çözüyodum) sınavda 220 küsür filan alıyorum ya da 230 gibi bişey neyse önemli değil her türlü sıçış. sizinkileri merak ediyorum açıkçası, tahmininiz var mı neler olabileceğiyle alakalı.
0
röagh
(14.06.09)
ben girmedim ama giren eşe dosta sorduğum kadarıyla çoğunluk beklentisinin bayağı altında kalmış. siz çok umutlanmayın yine de :), ama çok da üzülmeyin, belli olmazç.
0
başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm
(14.06.09)
tamamen kafadan sallıyorum çogu kişi sıçmış bence okul puanları düşücek
0
alokozay
(14.06.09)
şahsen sayısal olarak ben de sıçtım beklediğimden 10-15 puan düşük gelecek.
0
şaman
(14.06.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.