[]

Hangi yayın pakedini seçmeli?

Selamlar, yeni eve çıkıyoruz ve televizyon yayını ile internet konusunda fikrinize ihtiyacım var. TV yayını, 47" 3D full HD televizyonun hakkını versin ve durdurma / kaydetme özelliği olsun istiyoruz. İnternet ise kotasız ve 8 mbit olacak.

D-Smart'ın 1+1=1 diye bir kampanyası var. Sinema pakedi yukarıda saydığım özellikler için aylık 75TL + ekstra birkaç lira daha var (modem ücretini falan ayrıca kesiyorlar). Daha uygun ya da aynı fiyata daha kaliteli bir kombinasyon yapabilir miyiz?


 
ben olsam televizyonu satıp 100mb net bağlatırdım. leptop kotuyse guzelınden leptop alırdım.
uydunet'e de bakabılırsın tabıı..

  • brkwashere  (01.06.14 22:29:57) 
ben Dsmart ın eski dekoderi ver yeni dekoderi al kampanyasını yaptım 2 yıl taahüt mü nevar 20 tl ye HD kutu kullanıyorum ntvsporsmart ile beraber.
evde ki internette superonline fiber, 10 mbps Sınırsız(ben AKK olmadan kullanıyorum) ya 40 ya da 50 tl. aylık toplam 60*70 tl veriyorum tv & internete.
biraz yüksek gibi dursada f&p olarak emnunum. Dsmart ın hd si digiturku tokatlar cünkü. (öncesinde digiturk kullanıyordum) gerçekten dsmartın hd yayını ile aşırı derecede fark var digiturkun. nasıl olabiliyor bilmiyorum ama.
Ayrıca digiturk un simdi bi kampanyası var superonline fiber hediye ediyor aylık 50 tlye. ama dediğim gibi lig tv izlemek gibi bi amacın yoksa digiturk gereksiz. Dsmart çok daha ucuza çok daha güzel kanallar veriyor. Özellikle belgesel kanalları olarak. Hem zaten TR ligi dışında ki tüm liglerde kendilerinde olduğu için (euroleauge dahil) çok daha öne geçiyor.

dsmart satış temsilcisi gibi konuşmuşum ama alakası yok, sadece ikisinide kullanmış biri olarak yorumluyorum. yanlış anlalışma olmasın.

yalnız, dsmart ın müşteri hizmetleri dekoderi alana kadar melektir aldıktan sonra tam bir annesi kötü kadın olan çocuk pozisyonuna geçiyor. cinnetliktir. bilgin olsun. ben böyle saçma bi müşteri hizmetleri başka kimsede görmedim. ama onunda çözümü basit. twitterda sayıp sovunce sorunu çözüyorlar( based on a true story)
  • Sskywalkeremre  (01.06.14 22:39:36) 
uydunet'e de bakabilirsiniz.


  • cercatrova  (01.06.14 23:27:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.