[]

LYS kimya atağı

fizik ve biyo dan yapıyorum ama kimyayla ilgim 0 su son 2 3 haftada napıyım bi atak yapılabilirmi?önerisi olan varmı




 
Hacı kendimi övüyorsam insan değilim ama türkiyede derece sayılabilecek bir sıralamadaydım, sınava girene kadar kimyam sıfır diyordum. Ha gerçi 30 net falan yapıyordum ama diğerlerine göre çok azdı. Oturup çalışırsan yapamayacağın ders yok onu söyleyeyim. Ben onun kadar zeki değilim" vs. dünyanın en aptal bahaneleri. Çalışacaksın.

Ayrıca şöyle bir şey daha söyleyeyim, üniversitede bazı dersler görüceksin, lise neymiş amk diyeceksin. Ki bu aslında bir sene sonra göreceğin şeyler, yaşla, anlama kabiliyetiyle falan alakası yok yani. Lise aslında gerçekten çok basit, bu düşünceyle gir. Kimya öğretmenlerinin %95'i senden zeki değil, ama yapıyorlar. Demek ki zor bir ders değil, yoğunlaşınca oluyor. Böyle düşün.
  • gonulsever  (01.06.14 22:10:38 ~ 22:11:19) 
bence su son iki hafta da lysnin mantigi anla.
mf4 mu mf3 mu hangi alandam tercih yapacaksiniz.
eger mf4 ise fizik ve matematik zaten seni ucurur ha kimuada onemli ama iki haftada fizik cozmek varken kimyaya mi bakacaksin.
  • kutsalbok  (01.06.14 22:25:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.