[]

700 sayfa not bir gün bir gecede biter mi?

Final döneminin en büyük testisli testi bu salı. Tatil hesabı mantığıyla yarın sabahtan salı sabaha kadar çalışsam çoğunluğu daha önce okumadığım konulardan oluşan A4 boyutunda 700 sayfalık notu; geçme notu alabileceğim, bir kısmını ezberleyebileceğim şekilde bitirebilir miyim? Not ses kaydıyla alındığından fazlasıyla yeterli. Cidden biraz morale ihtiyacım var.

Edit: ders medeni hukuk.


 
nokta atışı yapmaya çalış, daha iyi olur bence. :)


  • antiblack  (01.06.14 19:34:07) 
Göz atma modunda yapılabilir. Mahfedersin 700 sayfa ne ki, bi ayn rand kitabı. Göz atma modu önemli ama.


  • anonymice  (01.06.14 19:35:13) 
daha önceki yıllarda çıkmış sorulara ulaşmaya çalışsan?


  • mandalina kokusu  (01.06.14 19:35:56) 
baba şöyle düşün. "vay anasını ya" diyerek oku, düşün ki bir roman okuyorsun. aklımda kalsın falan diye düşünme, bak bakalım ne anlatıyor. kafanda kendinle, gerçek hayatla falan uyarla. kitap gibi düşün. yaparsın tabi ki, cidden yaparsın.


  • brad pitt  (01.06.14 19:39:41) 
Hepsini okumaya çalışmazsan biter.

Nokta atışı yapıp gerisine göz atman gerekli.

hak sahipliği ve hakların çeşitleri ve hukuki muamelelere bak, iktisapların ayrımlarını bil, okuyup geçme, bil.

medeni kanunun amacı ve hakimin hukuk yaratması, bunları da bil.

İnterneti kapat. :) Haydi kolay gelsin.
  • kaymaktutmayansicaksut  (01.06.14 19:42:01) 
roman okuyor gibi oku 700sayfa max7buçuk saatte biter zaten

kafada daha kalıcı oluyo böyle okursan.


ezberlicem yea dersen ezberlenmiyo denedim test ettim.

haydi kolay gele
  • indescribable  (01.06.14 19:43:33) 
Notlar genelde gereksiz yere uzatilir ve buyuk puntoyla yazilir ki fotokopici para kazansin.
O not aslinda tas catlasa 200 sayfaya sığar..
Medeni hukuk final konulari da aslinda 30 sayfayi geçmez. 3-4 siniflardan tanıdığın varsa onlarla çalış, yoksa pratikleri kendin çözmeye çalış notlara bakarak, sonra cevaplarını karşılaştır. Ama kesinlikle önce cevabı okuma, nottan araştır cevabı yaz sonra hocanın cevabını oku.
Hak ehliyeti fiil ehliyeti gaip ölüm karinesi evlilik evlenme yaşı boşanma vs. Ezberle bunlari, enaz 3-4 cumlelik tanım yazacak kıvama gel. ölüm karinesi ve gaip ilk donem konusudur, ama madende kazasinda kaybolan ve cesedi bulunamayanlarla ilgili soru gelebilir, onun icin bi daha bak o konulara.
Ben 3. Sınıfta hic çalışmadan gecmistim ama ilk sınıfta çalışmadan geçmek zordur.
2 gün de fazlasiyla yeterlidir hatta son geceye bile kalsa calisip gir sinava gecersin (ama sen gene de son geceye birakma)
  • de jure  (01.06.14 20:56:59) 
e naptın?


  • brad pitt  (05.06.14 16:01:38) 
400 sayfayı bitirdim sonra lanet olsun dedim zamanım olduğu halde çalışmadım. sınava öylesine girdim ve barajın da düşürülmesiyle ucu ucuna geçtim.


  • acccra  (03.08.14 19:54:27) 
helal lan


  • brad pitt  (04.08.14 09:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.