[]

izmir mavi treni

son günlerde bu treni kullanan oldu mu acaba ?
izmir varış 9,30 diyor.acaba teyir ediyor mu hiç? ediyorsa ne kadar ediyor?
birde tek kişi ankaradan-izmir bu yolculuk çekilir mi sizce

ayrıca trende wifi oluyor mu

 
yarım saat geç geldi bineceğim yere 2 hafta önce. yarım saat geç vardık.


  • ibomiu  (01.06.14 16:18:51) 
tren çoğu zaman 30 dk - 1 saat teyirli gider. vaktinde gittiğini çok az gördüm. wifi olduğunu sanmıyorum. tek kişi o kadar saat gideceksen kitap falan al yolda meşgale olması açısından.


  • b1019  (01.06.14 16:24:56) 
sen onu 10 olarak düşün..

3 hafta önce izmir mavi'yle ankara'ya gittim.. akşamüstü 6 buçukta kalkıyor buradan tren, 11'de falan ankara'ya vardığımı bilirim daha önceden.. zaten artık balıkesir üzerinden değil, afyon üzerinden gidiyor ankara'ya.. daha da uzar bu yolculuk diye düşünüyordum.. sabah 10 buçukta ankara'daydım.. 16 saatte varmış oldu yani.. 11'e kadar gecikmeli olarak vardığını gördüğüm için zamanında, bunun iyi olduğunu söyleyebilirim.. yol şartları da iyi şimdilerde, en geç 10 gibi varırsın alsancak'a..

te kişi çekilir.. ben hep tek kişi gittim şu ana kadar.. birkaç bira yuvarlarsın restauranta gidip.. sonrasında kitap okuyayım diye geçersin koltuğuna, sızar kalırsın zaten.. pulmansa böyle, yataklıysa daha iyi.. wi-fi var trenlerde ama yalnızca restaurantta çekiyor diye biliyorum ben.. onu da belli saatten sonra kapatıyorlar benim bildiğim.. her koşulda pek sağlıklı bir internet bağlantısı beklentisi içine girmemeni öneririm..

şimdiden iyi yolculuklar.. trenle yolculuk kraldır, zevkine var..
  • lake of the hell  (01.06.14 16:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.