[]

Finlandiya vatandaşı Türkiye'ye vizeyle mi gelir?

Vize almasına gerek var mı?
Gerek yoksa en fazla kaç gün kalabilir?
3. bir ülkeden, Çin'den doğru Türkiye'ye gelse başka yapması, uygulaması gereken bir şey var mıdır?


 
en.wikipedia.org bilgi guncelse vizesiz 3 ay kalabiliyorlarmis.

nereden geldigi onemli degil

edit: guncelmis www.mfa.gov.tr

"Finland: Official and Ordinary passport holders are exempted from visa for their travels up to 90 days within 180 days starting from the first entry date. "
  • babamasoliimbananickaldirsin  (01.06.14 15:04:54 ~ 15:06:56) 
AB vatandasi; Turkiye'ye vizesiz girip 3 ay kalir iste. Herhangi bir baska ulkeden gelmesinin fark yaratacagini sanmam.


  • metal revolution  (01.06.14 17:06:08) 
@metal revolution hocam oyle degil iste mesela bakin gonderdigim siteye avusturya, belcikalilar ve ab deki bir kac ulke vatandaslari gelmeden internetten vize almaliymis. finler icin ona da gerek yokmus ama.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (01.06.14 17:19:34) 
ab ulkelerinin her birine degisik kurallar var. fransizlar almanlar vs sadece kimlik kartiyla girip cikabiliyor, pasaporta bile gerek yok o.o


  • beriberi  (01.06.14 17:30:31) 
@babamasoliimbananickaldirsin

E benim Bulgar arkadasim gelip kafasina gore girdi, vize falan da sormadilar. Bulgar'a sormayip Belcikalilar'a mi soruyorlar? Ilgincmis.
  • metal revolution  (03.06.14 02:16:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.