[]

Ticaret yapmak

Türkiyede olmayan birşeyi yurt dışından getirip 50-60 tl karla satmak ne kadar mantıklıdır ?




 
ne olduğuna bağlı
ticaret yapanların yarısı bu dediğini yapıyor.

  • basond  (01.06.14 14:11:42) 
Bayagi mantikli herhalde ki insanlar insanlari bu sekilde sikiyo zaten


  • Idonthaveausername  (01.06.14 14:13:17) 
gayet mantıklı. işi iş olarak yapanlar yaparken milleti sikiyolar tarzı bakanlarda harbiden sikilen pozisyonuna düşüyor zaten yukardakinde olduğu üzre


  • efrasiyab87  (01.06.14 14:26:16) 
Garanti konusunda bazı sıkıntıların olabilir (özellikle elektronik eşyalarda) ama yeterli sayıda referansın olursa herkes olmasa da bazı insanlar garantiyi gözardı edip seni tercih edebilirler..


  • EkimBebesi  (01.06.14 14:32:40) 
Edeceğin kardan ziyade burada önemli olan o maldan kaç adet sattığındır. Günde 1 tane satarsan hiç mantıklı değil.

Ayrıca 200 TL'ye getirdiğin bir malı 250 TL'ye satmakta mantıksızdır. Bu kar marjı için yine adedin fazla olması gerekir.

10 TL'ye alıp 50-60 TL'ye satıyorsan ve satış adetlerin de fena değilse o zaman şukela olur.
  • Nocturne  (01.06.14 14:41:36) 
Mali aldiginin iki kati fiyatina satabiliyorsan mantikli. Yani 100 tane aldin mesela 100 liraya. Onlari 200 liraya elden cikaramazsan aradaki giderlerin altinda kalirsin.


  • kegums  (01.06.14 15:57:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.