[]

turkcell superonline fiber internet taşıma / nakil

superonline internetimiz var. 09.07.2014 te bitecek. aylık 50 tl veriyoruz sanırım. yarın taşınacağız aynı mahalleden başka bir binaya. taşıma ücreti olarak 100 tl istiyorlar. acaba ben kendim modemi bağlayıp taşısam parasından kurtulabilir miyiz? taşımak için özel bir şeye ihtiyaç var mı? bunun dışında iptal ettirsek şözleşme olduğundan bir sürü tazminat alacaklar 150 tl filandı herhalde.

modemi bağlayıp taşısam parasından kurtulabilir miyiz? taşımak için özel bir şeye ihtiyaç var mı? herhangi biri taşıyabilir mi?


 
modemi taşırsın sıkıntı yok da oturduğun eve kablo çekmeleri gerekir. o işi vatandaşın yapabileceğini sanmıyorum.


  • reavelyn  (01.06.14 13:22:40 ~ 13:23:33) 
hayır bilen biri de taşıyamaz. çünkü fiberde evinize bir ağ kuruyorlar. tam anlamı ile bir "modem" cihazı değil o. kablo çekip switche bağlasanız bile çalışmaz. üzgnüm 100 tl vermek zorundasınız. (yeni sanal adresinize göre (routerlar filan) yeni yeriniz belirleniyor merkezlerindenn.)


  • ben smyrna  (01.06.14 13:30:19 ~ 13:30:55) 
sen ara taşınıyorum diye, iptal edicem de onlar bedavaya taşır iptal etmemen için.


  • mcmanus  (01.06.14 14:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.