[]

aldatma/vicdan azabi

eksiduyu.ru

ozet olarak biri nisanlisi varken baska birine "asik olmus galiba", napiyim diye soruyor. cevaplar arasinda da o hatunla seks yap sonra nisanlinla evlen var birkac kez.

bu cevabi verenler veya sorulsa verecek olanlara bu sorum. gercekten evleniceginiz/sevdiginiz insani aldatmak bu kadar basit bir sey mi? yargilamak acisindan sormuyorum sadece meraktan. etrafimda da bunun orneklerini gordugum icin o dusunce tarzini anlamak istedim. nisanlimla evlenicem ama sununla da yatmis oluyim diyip yatip hic vicdan azabi cekmeden hayatina devam edebilen insanlar bunu tam olarak nasil hakli gosteriyorlar kendilerine?

not: gonul islerine koymadim cunku ask mesk sorusundan cok dusunce tarzi sorusu.

 
Yorumları okumadım o kişilerin ironi yaptıklarını düşünüyorum. Bu mantığın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Lütfen şaka olsun.


  • istenmeyen evlat  (01.06.14 02:46:50) 
kendilerine yapilmayacagini dusunuyorlar da ondan. bir kere akillarina getirseler dut yemis bulbule donerler.


  • osuruklu  (01.06.14 02:53:40) 
çok da ciddi olmayabilirler ya. genelde şakayla karışık cevaplar verenler çok oluyor. ya da ciddiyetsiz bir anına denk gelince herkes böyle düz şeyler yazabiliyor.


  • kmtetrfn  (01.06.14 03:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.