[]

En uzun yaşayan akvaryum balığı

Hangisidir ? ve kaç yıl yaşar ?




 
30 yıl mı..benimkiler 5 i geçmedi. İyi de bakardım yani


  • Leporidae  (01.06.14 01:38:29) 
betta balığı da bayağı dayanıklı ve uzun ömürlüdür


  • wagner love  (01.06.14 02:00:10 ~ 02:00:20) 
Babam on yıllardır balık besler. Japon balığı, vatoz ve köpekbalıkları uzun yaşıyor. Hatta köpekbalıklarını yavruyken alıp büyütüp sonra akvaryumculara satıyor :D Bizim akvaryum da 45x30 bir şey yani bayağı büyük. Düşün artık o akvaryuma sığmıyor ve yüzerken akvaryumdan su taşırmaya başlıyor.

Köpek balığı al derim.
  • kadirgali huseyin olmayan adam  (01.06.14 02:08:23 ~ 02:09:35) 
30 yılı okuyunca ben de bi hadi canım dedim. sonra baktım ki söyle bi sey varmıs
news.bbc.co.uk

balıkcagız 43 yılın sonrasında en sonunda ölebilmis. 20 yıl üstü yasiyabilmelieri baya ilginc. ama bana sorarsan pet olarak en zevklisi kus tercihen muhabbet
  • sylow  (01.06.14 02:13:46) 
tamamen bilgisizce mantık kuruyorum,

beta balığımın suyuna bakıyorum şu anda bunun içinde yaşayan hayvan radyasyonda da yaşar muhtemelen ölümsüz ama canı sıkılıp kendisini intihar ediyorlar diye düşünüyorum, aynı düz mantıktan bu hayvan bu kadar dayanıklıysa uzunda yaşar sonuçta metabolizmasının yavaşlığından bu kadar dayanıklı hayvan.
  • exodia  (01.06.14 02:28:37) 
aynı beta lardan mi bahsediyoruz. bi kac yerde max 7 yil yasidıgı yazıyo.

en uzun yasayan balık da koi mis. 100-200 yıl arasinda max yaslari. hatta en uzun yasayan 7. canli falan .bu koi ler capon balıklarına cok benziyolar ikisi de benzer sazanlardan üretilmis. japon baligi cinde bin yil once su sazandan üretilmis upload.wikimedia.org üretilmis. ilginc aslinda degil mi :)
koi nin tekini ölçmüşler bi ara ibre tam 225 yılı vurmus.
  • sylow  (01.06.14 02:46:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.