[]

torrentleech mi zamunda mı? yoksa ne?

oku oku karar veremedim, hangisi daha iyidir?
"bence şuna bak ikisine de basar" diyeceğiniz siteler var mı?

duyuru dışarıya açık, sakat link vermeyin.

bir de davetiye varsa kabul edebilirim. :)

 
zamunda.


  • akustik cinayet  (14.06.09 12:35:08) 
zamunda'da davetiye sistemi yok. üyelikleri sık sık açılıyor. ratioya da çok önem vermiyorlar. tek yaptırımları rationuz 0.3ün altındaysa torrentlere comment yazamamanız. ama ratio önemli değil diye seedde durmaktan vazgeçmeyin, torrent paylaşım demektir.
film arşivi olarak zamunda daha iyi kesinlikle. torrentleechin ise yüksek levellı trackerları saymazsak pre-time konusunda oldukça iyi olduğunu söyleyeyim ama bence pre-time çok da önemli birşey değil. her torrentte de bol seeder var ama eğer 1mbit kullanıcısı iseniz, bulgarların internet hızları sayesinde çoğu zaman 3 seederlı torrentlerde bile max. hıza ulaşırsınız. eğer torrente yeni başlayan biriyseniz zamunda ile başlayın efendim.

  • sly cooper  (14.06.09 12:44:58 ~ 17:17:39) 
torrentleech hepsine basar derim.


  • only  (14.06.09 12:48:48) 
Zamunda. Diziler için mükemmel. Lost net e ilk düştüğü anda bile 90kb den aşağıya düşmediği gibi zamundada yayınlanan ilk sürümle divxplanetta çevrilip senkronlanan ilk sürüm hep aynı oldu.

Birde karagarga var. Sağda solda, çeşitli platformalrda öve öve bitirilemiyorda , kullanan, davetiyesi olan görmedim henüz.
  • iustitia omnibus  (14.06.09 14:06:36 ~ 14:08:09) 
zamunda da iyidir ama güncel dosyalar hariç kesinlikle hız sorunu var yeterince iyi değil. ratio olayına pek dikkat edilmemesinin de bunda etkisi vardır sanırım.

Torrentleec te 5-6 seeder ile 1mb/s ile dosya cekebilirsiniz ama zamunda da bi imkansızdır.

Tabi ki TL.
  • rurouni  (14.06.09 14:10:46) 
@iustitia omnibus

karagarga o kadar da övülecek bir yer değil aradıgınız içeriğe göre değişir ama zamunda gibi sitelerle karşılaştırmanız mantıksız olur. Yapı olarak tamamen farklılar.

no hollywood no bollywood gibi bir mottosu var karagarga nın yani popüler sinema ve dizilere kesinlikle yer verilmiyor ve cogu zaman hız yerlerde sürünüyo. Ama derseniz ben avrupa sinemasını takip etmek istiyorum film izlerken de altyazı ihtiyacım yok o zaman 1 numaradır Karagarga.
  • rurouni  (14.06.09 14:13:31) 
karagarga'yı da biliyorum da genelde sinema içerikli diye yazmamıştım, genel olarak sormuştum.

bari biriniz TL davetiyesi yollasaydı ya, arena-tr yollarım ben de. 1 mbit bağlantıyla 240 gb upload'um var şu anda, paylaşımcıyım yani. :)
  • sanal uyku  (14.06.09 14:17:30) 
TL davetiye sistemini kapadı ve yeni üye alımını da kesti.

Ben demonoid veya zamunda'da bulamadığım birçok uzakdoğu filmini karagarga'da buluyorum. Ne için kullandığınıza bağlı, genelde birbirlerinin eksiklerini kapatıyorlar.
  • hiko seijuro  (14.06.09 14:46:50) 
@rurouni

harcamışsın karagarga'yı, ayıp etmişsin:) seed olduğu müddetce 80/90'ın altına düşmedim hiç. yaklaşık 2 yıldır da kullanıyorum. netekim karagarga candır.
  • ecnebi  (15.06.09 09:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.