Giriş
(2)

uçak bagajı için yanıma alabileceklerim

hny
yarın thy ile amerika uçuşum var. bi bavulumu sadece konserve fasulye,sarma,bal,kuru kayısı,kuruyemiş gibi şeylerle doldurdum. ama bunlardan dolayı havaalanında sorun çıkartırlar mı?
yarın thy ile amerika uçuşum var. bi bavulumu sadece konserve fasulye,sarma,bal,kuru kayısı,kuruyemiş gibi şeylerle doldurdum. ama bunlardan dolayı havaalanında sorun çıkartırlar mı?
0
hny
(31.05.14)
onların ticaretini yapıcakmışsın gibi, duruyorsa vergi kaçırdığını düşünebilirler.
El bagajın değilse içeriği çok önemli olmuyor (patlayıcı madde falan değilse) Ama ABD biraz kıllık yapabilir. Yine de sorun olucağını sanmıyorum.
0
elcolerico
(31.05.14)
Atatürk Havalimanında bi sorun yok.
Amariga'ya inmeden, uçakta size bi form verecekler. O formda yanınızda yiyecek var mı diye bir soru var. O formda, Yes kutusunu işaretleyin. Havaalanında sizi şu tarafa alalım diycekler. Sonra ordaki insanlar size Türkçe de olabilir bu soru, sucuk var mı, pastırma var mı, şu tohumlardan var mı diye sorular soracaklar. Valizinizi bi daha X-ray'den geçirecekler.
Mesela kavanozların içinde envai çeşit fasulyeler filan gördüğümü hatırlıyorum. Numune olarak onnarı gösteriyolar. Bundan var mı, şundan var mı diye soruyolar. Konservede bi sorun yok. Eğer açık yani ambalajsız bir şey varsa, belllllki o da bellllki ona izin vermek istemeyebilirler. Ama çok düşük ihtimal. Açıkta sucuk, pastırma gibi şeyleri sokmadıklarını, hatta valizleri köpeklere koklattıklarını biliyorum. Ama ambalajlı hiçbişeyde sorun olmuyo.
Merak etmeyin, en fazla, bi kilo kuruyemişten olursunuz.
Ama formda No'yu işaretlerseniz ve X-ray'den geçerken o konserveleri görürlerse, başınızı o zaman ağrıtırlar işte!
0
compadrito
(31.05.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.