[]

farklı geçecek bir günün gecesinde ortaya çıkan stres

örneğin yarın bir iş görüşmesine gideceğim diyelim. bugünden bir stres sarıyor ve geceleri uyuyamıyorum, sürekli bir tedirginlik hali.
seyahate çıkacağım zaman da keza aynı şekilde.

bu bir hastalık mıdır ? eğer öyleyse ne yapmak gerekir.

 
bir hastalık olduğunu sanmıyorum, doğaldır, herkeste olabilir. rahatlamaya çalışın. bir bira çakın, oh.


  • anil  (31.05.14 18:48:39) 
Bilinçaltınıza bakmanız lazım.


  • vfgerty  (31.05.14 18:52:05) 
normal. bi 31 çek geçer.

edit: benim tikim neden yok? 2 sorunun da cevabını vermişim işte. doğru olarak vermişim üstelik. şatoda mı büyüdünüz naptınız bilmiyorum ki.
  • hasmetizm  (31.05.14 19:02:33 ~ 03.06.14 08:32:21) 
(bkz: anksiyete). (bkz: anxiety)

hastalık derecesinde olduğunu düşünmüyorum.

oha bilinçaltına bakmnak lazım diyen var... bi kaldırıp bakalım madem :D

edit : hadi dayanamadım açayım. -bilinçaltı mode on-
kaygı seviyesiyle ilgili bir şey. ertesi gün olacak olan olay kaygı seviyeni artırıyor. bu çoğunlukla normal düzeyde bir artış olur ve bazen oldukça da kullanışlıdır. iş görüşmesinden önce bir kaygı yaşamazsan o iş görüşmesini ciddiye alma oranın düşer, bu da başarı ihtimalini azaltır. Sınavdan önce bir miktar kaygı yaşamayan insan sınava çalışmaz vb. Özellikle bu şekilde özel durumlardan önce yaşanan kaygı durumları oldukça doğal ve olağan. Eğer bu durum uzun süre devam ediyorsa ve günlük hayatı çok büyük şekilde etkilemeye devam ederse sorun gözlenebilir.

-bilinçaltı mode off-
  • yule  (31.05.14 19:59:34 ~ 20:06:30) 
normele yakın bir hâldir. hatta normeldir.

iş görüşmesine gire çıka, alışıyon.
seyahate çıka çıka, alışıyon.

çözüm, stres yapan şeylerin sayısını yani tecrübeyi arttırmak.
  • compadrito  (31.05.14 20:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.