[]

tatlı isteği

selam, ben diyetteyim, ama canım aşırı derecede tatlı istiyor. meyve yedim, tarçın yedim, ama yok geçmiyor. başka bir yol biliyor musunuz, nasıl geçer bu istek?




 
meyve yeme, o da kan şekerini yükseltip düşürüyor. insülini sabit tutmak lazım. kendini şişirecek bir şey ye. mesela koca bir kase salata. karnın çok dolu olunca bir şey istemezsin. ya da diyet kola iç bir tane? çok sağlıklı değil, ama zor durumda olabilir.


  • trachemys scripta elegans  (31.05.14 16:13:48) 
yoğurt artı meyve artı tarçın yemen gerekiyodu.

pescador itnesi yaptı hep bunnarı!

yarım kazandibi veya iki dilim baklava ye.

o noktada durabildiğin ve daha ileriye gitmediğin için, 1 ay sonra aynısı gene yaparsın. kendine bööle ödüller ver.

bi senede 34 bedenden 32 bedene düştüm qız! ne diyon sen?
  • compadrito  (31.05.14 16:13:57) 
ana öğünleri kuvvetlendirin. ara öğüne ihtiyaç kalmasın.
ayrıca meyve yerine badem yiyin.

  • icemint  (31.05.14 16:22:00) 
bitter +1

ya da natureworksbest.com

buradan bakın canınız tam olarak ne çekiyorsa karşılığını bulun.
  • i was me but now he s gone  (31.05.14 16:41:08) 
Ben yemiyorum ama proteinli çikolata adı altında gratislerde şu var, belki keser. Tadı çikolatanın aynıymış.
unique.com.tr

  • aychovsky  (31.05.14 16:45:57 ~ 16:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.