[]

Beylikdüzü nü sevmek için neden arıyorum

çok sevdiğim semtimden 1 sene evvel babamın oradaki canlı atmosferi kaldıramayıp sessiz sakin bir hayat isteği sebebiyle buralara taşınmış bulunmaktayız. öğrenci olduğum ve şehir dışında yaşadığım için 1 sene boyunca 5 gün kalabildim sadece. yaz okulundan sonra geri döneceğim için buralarda olmak yaşamak stresine boğuldum şimdiden. bu kadar uzak bir yerde(tatilya tarafı) bu kadar ruhsuz bir yeri insan nasıl sevebilir, nesine aldanıp nasıl mutlu olabilir ciddi bir yardıma ihtiyacım var.




 
Lise arkadaşların yok mu? Onları arayabilirsin. Ekspres seferlerle direkt olarak bakırköye gidebilirsin?


  • alkolik imam  (14.06.09 02:17:23) 
sizin söylediğiniz şeylerin aynısını burada yaklaşık 10 senedir yaşayan enişteme de söylemiştik bir defasında. "hiç çıkıp dolaştınız mı? buralar hep planlı-programlı" diye susturduydu biz. bunları söylerken izmir üzümü yiyodu. korktuyduk.


  • krasotkin  (14.06.09 02:43:37) 
beylikdüzünü sevmek için herhangi bir sebep yoktur efenim.
yaklaşık 10 gün sonra şişliye taşınmak suretiyle sonlanacak 4 yıllık beylikdüzü serüvenimden geriye kalan güzel anıların %95 i, balıkçı kenanın arkasındaki meyhaneler ile alakalı.
budur.
  • projektor kumandasindaki kirmizi tus  (14.06.09 03:02:43) 
Bir neden buldum= baalzebub!

Bence siz arkadaş olabilirsiniz. Öyle hissediyorum. Bugün ay forodik halinde ve hislerim çok kuvvetli. Beraber kızları kesersiniz. Tabii ikiniz de erkekseniz. Öyle varsaydım bir an. Nickler yabancı gelmiyor.
  • oldu görüşürüz  (14.06.09 03:44:51) 
bahçeşehirde aqua dolphin, büyükçekmecede aquamarine var.
büyükçekmece sahili yazın iyidir. denize girilmese bile güneşlenme için iyi bir yer olabilir.
playdrome var, tenis, basket futbol vs için.
markacitynin arkasında güzel çay bahçeleri var. ağaçlı falan serin serin.
thy tarafında revan restoran var, latif doğan'ı dinleyebilirsin doya doya :)
  • domine deyus  (14.06.09 04:30:43) 
@alkolik imam
lise arkadaşı denen olgu biteli çok oldu. kimisi üniversite kimisi iş güç kimisi göç...

@baalzebub
gitmekten haz duyduğum yerler taksim tarafında sadece. vitrin bakınmak, kalabalıkta kaybolmak ruhsuz şehirde yitik kalmak bunlar çok ürkütücü.

@projektor kumandasındaki kırmızı tus
bilmiyorum orayı ama bulacağım sağolun/geçmiş olsun.

@oldu görüşürüz
trolluge devam? hehe, baalzebuba sormak lazım tabii bunu :))

@domine deyus
söyledikleriniz iyi güzel hoşta, yalnız yapılası herhangi bir aktivite değiller hiç birisi :O


herkese ayrı ayrı teşekür +rep +$ukela +mucuk mucuk.
  • bore  (14.06.09 05:28:36 ~ 05:28:58) 
beylikdüzünü sevmen için en önemli sebep, ailenin orda olması değil mi?

beylikdüzü güzeldir. sessiz sakindir, serindir. yaz akşamları terden sırılsıklam olmazsın. kışın çok soğuk olur evet ama yazları rahat edersin. evler güzeldir. komşular birbirine saygılıdır. pazar sabahları nadiren matkap sesiyle uyanırsın. sonra, site ortamı olduğu için iti kopuğu olmaz. taksime de sık sık belediye otobüsü vardır. sevdiğin mekanlara kolay ulaşırsın gündüz vakti. gece için bir şey diyemem araban varsa git. sonra, beylikdüzü civarında bir maslak gibi trafik de olmaz. o yüzden şehire uzak olsan bile kısa sürelerde istediğin yere gidebilirsin. sonra, planlı bir yerleşim olduğundan pencereden baktığında gördüğün şey senin moralini bozmaz.

hem, kafa dengi arkadaşın yoksa taksimde olsan ne fark eder ki? arkadaş edinmeni tavsiye ediyorum.
  • ne bok yedim ben  (14.06.09 08:55:36) 
ben de sekıy yıldır beylikdüzündeyim ama migros tarafında. ilk zamanlar bu hayalet kasaba gibi yerde napcam diye kara kara düşünürken şuan kovsalar buralardan hayatta gitmem diyorum. ancak tatilya tarafı migros tarafına göre cidden ruhsuz. peki ben beylikdüzünü sevmek için ne yapıyorum hiç bişey. tüm haytım istanbul içinde, eglenmek için de expres otobuslerle kırk dakkada taksime gidiyorum ama saat 12 olmadan son otobuse binip eve geri dönmek kaydıyla.
bence artıları eksilerinden daha cok olan biyer beylükdüzü. ama tatilya tarafı da pek iç açıcı diil ya:)

  • temizkopat  (14.06.09 09:48:17) 
spor olanaklarini arastir bence. bir su alti sporlari kulubu falan vardi galiba, belki ilgini ceker. beylikduzu gibi yerlerin en iyi tarafi yurume mesafesinde spor yapabilecek yerlerin olmasi. bir de arada sirada buyukcekmece'ye gitmeni, albatros gibi sahildeki balik restoranlarinda yemek yemeni tavsiye ederim. aksam manzarasi cok guzel oluyor. buyukcekmece'ye giderken trafik yogunlugu falan olmaz, ayrica ulasim da kolay, e5'ten bir suru otobus geciyor, araba ile 10 dakika bile surmez. onun disinda sehir mantigi olmayan bir yer oldugundan, cadde havasinda hareketli ve sosyal alanlar yok malesef.
ha, aklima gelen baska birsey, buyukcekmece istanbul'da ruzgar sorfu yapilabilecek en iyi yerlerden biridir herhalde, cok iyi ruzgar aliyor.

  • woody  (14.06.09 14:56:25 ~ 15:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.