[]

Samsung şebeke sorunu

1,5 yıldır annem galaxy s3 mini kullanıyor. Telefonda şebeke problemi var. Aranınca "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diyor, sorun Turkcell hattıyla ilgili değil. Telefonu servise gönderiyoruz, "bir sıkıntısı yok" diyip geri gönderiyorlar. Ben ne yapayım gidip Samsung servisinde hır gür çıkarsam yeni telefon verirler mi bize. Yani aynı telefonun sağlamını vermezler mi?

Günde 5 arama gelse 4 tanesi mesaj bırak diyor, birkaç dakika sonra kimaramış'tan mesaj geliyor.


 
ilk ay sorunu fark edip götürseydiniz yenisiyle değiştirirlerdi. yeni telefon alın.


  • sayns  (31.05.14 00:31:10) 
Bana problem hatla alakalı gibi geldi. O hattı başka bi telefonda kullanmayı denediniz mi? Yani sim kartlık durum olabilir.

Servis çünkü boş beleş geri göndermez gibi.
  • c0sh_kun  (31.05.14 00:47:29) 
O hat başka telefonla gayet sorunsuz çalışıyor.


  • aguilas negras  (31.05.14 00:59:49) 
he "yeni telefon alin", parasini sen vereceksin cunku amk.

baska bir hatla deneyin once. ya da mevcut hatla factory reset atin. sonra da sim kartin altina bir kagit sikistirin demisler, en olmadi sim karti yenileyin. asagidaki linkte o tavsiye edilmis cunku.

android.stackexchange.com
  • osuruklu  (31.05.14 01:07:47) 
Sifirdan rom kurun.Olmadi bir telefoncuya gideceksiniz şebeke dosyalari var onlari yukleteceksiniz


  • diss0640  (31.05.14 01:10:08) 
Şebeke kayışı kopmuştur muhtemelen, ya da yağı eksilmiştir.

Herkes birşey sallıyor ben de sallayayım dedim. Kağıt sıkıştırmaktan daha mantıksız değil sanırım.
  • nuri  (31.05.14 02:36:53) 
Bende daha önce aynı problemi yaşamıştım.benim telefonda sorun anteninde idi değiştirdiler düzeldi.Servise bir daha götür garantisi bitmedi ise durumu anlat yaparlar


  • murtiii  (31.05.14 05:20:41) 
Yeni model sim kart da alındı. Başka numarayla değişeceğini sanmıyorum bu durumda.

Sağolun tavsiyeler için.
  • aguilas negras  (31.05.14 12:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.