[]

Kollarımı kalınlaştırmanın en kolay yolu

Merhaba,

İdeal kilosunda olan bir erkeğim, ama kaslı falan değilim. Kas sorun değil de, tek problem göbekte çok az fazlalık olması ve kollarımın ince olması. Göbek de mesele değil, gerekirse kilo da verebiliyorum, beslenmeme zaten dikkat ediyorum vs. Ama kollarımın bu kadar ince olmasından rahatsızım biraz. Kollar biraz kalınlaşsa hiç şikayetim olmayacak. Ha, kas olmasına da gerek yok, biraz yağ bile toplasa razıyım ama nasıl? Kilo alsam bahse girerim ki kollara değil de göbeğe gidecek...

Öyle kilo almakla olmuyor ve vücut çalışmam gerekiyorsa da, en kısa/kolay şekilde, salt kolları kalınlaştırmak için en ideal egzersizi söylerseniz iyi olur.

 
iki tane 7.5 kiloluk dambıl alıp evde çalışabilirsin en basitinden.


  • fuerteventura  (30.05.14 23:11:45) 
Dambıl falan alma, en iyi egzersizler kendi vücut ağırlığınla yapacakların. Şınav çek.. kendine bi hedef koy.. 100 şınavlık programlar dolanıyor nette. onlardan birisine gir işte. Düzenli yapabilirsen hem güçlenirsin hemde kolların kalınlaşır.


  • RottenApple  (30.05.14 23:20:25) 
fotoşop


  • ben smyrna  (30.05.14 23:23:41) 
önemli bir nokta: arka kol (triceps) ön koldan (biceps) daha büyüktür. kolun büyük görünsün istiyorsan triceps çalışmalarını boşlamamanı tavsiye ederim.

şınav, triceps için başarılı bir hareket. normal şınav pozisyonunu biliyorsundur; kollarını ne kadar yaklaştırırsan birbirine, triceps o kadar fazla çalışır.

biceps için de dumbbell veya barfiks için bar bulursan çok iyi. dumbbell bulursan da dumbbell curl ve hammer curl'ü arat youtube'ta. dumbbellla triceps için dumbbell kickback'i de aratmanı tavsiye ederim.

bar bulursan da avuç içlerin sana bakacak şekilde ve kısa aralıkla çalışırsan biseps, avuç içlerin karşıya bakacak şekilde çalışırsan triceps geliştirirsin*

triceps için evde dip yapma şansın da var. youtube'ta bunu da arat home dips diye.

* emin değilim.


bu da tavsiye ettiğim program

dumbbell curl 3*10
french kickback 3*10

hammer curl 3*10
şınav 3*10

yapamayana kadar bir set dip
  • reavelyn  (30.05.14 23:34:01 ~ 23:36:19) 
sade sinavla bisepsleri calistiramazsiniz yalniz. bence eve bir barfiks alin hem onkol hem arkakol hem omuz sirt her bir seye iyi geliyor yeminlen cok guzel. karin bile calisabiliyorsun serefsizle.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (30.05.14 23:35:28) 
barfiks demiri +1
gitti gidiyordan 20tl gibi bir fiyata da alabiliyorsunuz hem, epey ucuz. aylardır barfiks çekiyorum memnunum

  • anil  (31.05.14 00:40:11) 
en kolayı mı arıyorsun yoksa, sağlıklı ve kolay yolu mu? ikisi farklı şeyler.


  • matematik koyu  (31.05.14 09:43:53) 
genel vücut antremanı yapmazsan çok alakasız bi vücudun olur


  • defansif orta saha  (31.05.14 10:54:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.