[]

Ne diyor bu değişik?

Dear customer!

You have placed an order on xxx reference number:
#8742289 [2014-05-30 19:02:21]

Your order is currently under evaluation by ООО НКО ПэйЮ anti-fraud Specialists. We perform this verification to prevent unauthorized use of the credit/debit card used in the transaction and unauthorized use of your personal details.

Thus, the order processing has not been completed . To further your bills passed without further checks , we ask to confirm the payment using one of the options:


OPTION 1
Please contact your bank and find out the code number for this payment .
Tell him in his reply .


OPTION 2
We ask you to provide supporting documents :
1) A scanned copy of the map . Please scan both the front and back sides .
Please mask the part of the card number (you can leave the first and last 4 digits) , as well as a secret code (CVV2/CVC) on the reverse side of the card .
2) A scanned copy of your passport or driving license.

 
Pek bir şüpheli bir mail gibi duruyor bu. Hangi site bu?


  • fengari  (30.05.14 18:30:51) 
Plati.ru'dan DayZ aldım bir satıcı üzerinden ardından bu geldi. Sahte değil de derdini anlamadım.

risk@payu.ru
  • kadirgali huseyin olmayan adam  (30.05.14 18:33:39 ~ 18:34:29) 
adamlar bi annenin evlenmeden önce kullandığı soyadının 1. ve 3. harfini sormamış. nüfus müdürlüğü benden bu bilgileri istese vermem, aman diyeyim.

siparişin ООО НКО ПэйЮ isimli dolandırıcılığı önleme uzmanlarının değerlendirmesindeymiş. siparişin tamamlanması için de 2 seçenek sunnmuşlar:

1. bankanla iletişime geçip bu ödemeyle ilgili kodu sormanı ve "him" dediği kişiye söylemeni istiyorlar da ilk defa geçiyor yazıda o yüzden kim olduğunu anlamadım. satıcı falan heralde

2. kredi kartının güvenlik kodu dahil her iki yüzünün fotokopisi, pasaport ya da ehliyetninin fotokopisi
  • ack3000  (30.05.14 18:35:59 ~ 18:40:31) 
Ödeme referans numarasını satıcıya mı gönder diyor onu bari söyleyin be mübarekler.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (30.05.14 18:38:55) 
Diyor ki, sipariş dolandırıcılık uzmanları tarafından inceleniyormuş. Bu uygulama kredi/debit kartların izinsiz kullanılmasını engellemek içinmiş. Hem bu sipariş için, hem de ilerki siparişlerde bu kontrole takılmamak için 2 şeyden birini yapmanı istiyorlar:

1) Siparişte kullandığın banka/kredi kartının bağlı olduğu bankayı arayarak bu siparişin "kod numarasını" onlara bildirmen

veya,

2) Aşağıdaki belgeleri onlara göndermen:
a)Kartın ön ve arka yüzlerini tarayıp onlara göndermen (kart numarasının ve arka yüzdeki cvv2 kodunu kapatarak)
b) Pasaport veya ehliyetinin taranmış kopyası
  • fengari  (30.05.14 18:40:15) 
Bankadan aldığım ödeme referans numarasını risk@payu.ru adresine gönderince ödemeyi onayladılar. Teşekkür ederim yardımlar için.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (30.05.14 18:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.