[]

Denizli'de yaşayan var mı?

Denizli'de yaşayan var mı burada merak ediyorum. Beş sene üniversiteyi Denizli'de okudum, Genç Denizli projesini alıp yürüttüm, mezun olamayıp Izmir'e atandım, hala sınavlara gelip gidiyorum maalesef.
Denizli'yi seviyorum ama insanı, ortamı güzel şehir, lokalleri de kapatılsa da atamamı buraya almayı planlıyorum.

Siz ne süredir Denizli'de yaşıyorsunuz? Şehirden memnun musunuz?

 
denizli de beş yıl okuyan sen değil misin? sen mutluysan başkasının aklına ne ihtiyacın var.


  • mezarlik  (30.05.14 17:38:57) 
var, evden çıkmıyoruz:)
gerçi yarın zirve var:)

  • yalnux  (30.05.14 17:40:35) 
gerçi 10 yıl öncesine göre şehrin imkanları çok daha iyi ama yine de üniversite öğrencisiysen şehri pek sevmeyebilirsin. izmir , antalya veya diğer büyük şehirlerden geldiysen sıkılırsın.

ama çalışıyorsundur , akşam işten çıktıktan sonra arkadaşlarınla bir şeyler yiyip içip eve döneceksindir ; şehir sıkmaz. bayramyeri - kaleiçi bölgesi zaten açık hava avm'si gibi.

ben eski halini , özellikle üniversitenin olduğu bölgenin şehir dışı olarak kabul edildiği yılları bildiğim için şu an bana şehir oldukça gelişmiş ve modern gibi geliyor.

insanları paracıdır. üniversiteyi ankara veya istanbul'da okuyan denizlili kızlar evlenmeden kolay kolay denizli'ye dönmez.

28 yılın 21 yılı denizli'de geçti.
  • montauq  (30.05.14 18:10:16) 
Arkadaş ne bayılıyosunuz şu sorulara laf sokmalı cevaplar vermeye çalışmaya.
Ben beş sene öğrencilik yaşadım, dolu dolu geçtiğini düşünüyorum. Şimdi Izmir'den tayin alıp gelmeye, iş hayatı sürecinde de yaşamaya değer mi diye merak ediyorum. Soru sorma amacım bu.

  • bana da mi lolo  (30.05.14 18:14:35) 
laf sokma yok burada. her insan ayrı bir hikayedir. 15 sene yaşadım denizlide. her günü dolu dolu geçti. oradan mezun oldum orada iş kurup kaldım yıllarca. benle beraber mezun olup okurken de orada kalıp sonraki yıllarda da mutsuz olan insanlar vardı. insanı şehirler değil , kendi donanımları, hayata bakışı, yaşadıkları ilişkileri mutlu eder.


  • mezarlik  (30.05.14 18:17:04) 
denizlide okudum
üstelik istanbul'dan gittim. izmirden gelenler kadar denizli nefreti yoktu benim gibilerde

ragat etim ya denizlide. her yere yürüyosun. meyvesi sebzesi çok ucuz. annem kirazı burda 8 liraya alırken ben orda 2.5 'a alıyodum. var mı bundan lüks bir şey? sonra daha lüksü şu oldu: komşumun babasının çivril'de tarlaları varmış, kirazları direkt yurtdışına gidiyomuş. koli koli kirazlar beleş geldi. yetmedi istanbula adapazarına falan gönderdik.

trafik derdi yok. şehrin öbür ucuna 20 dk'da varıyosun. izmir 3 saat, antalya 4 saat. istanbul'a uçak var. ben şu anda evden çıkıp taksime gitmeye üşeniyorum, orda en ortamlar yürüyerek maksimum yarım saatti.

sen sevmemişsin ama lokallerini ben ayrı severim

yalnız denizlileri de çok sevemedim. gerçi hepsi için geçerli değil. sanırım babadağlılarla elektrik uyuşmadı.

ya bi de her kış annemle umut termale gidiyoduk :)
  • la noix  (30.05.14 18:28:22) 
@la noix lokallerinin hepsinde ayrı ayrı muhabbet, ortam vardı. Edebiyat, jazz&rock, taçev hepsi blrbirinden güzeldi. Yakın zamanda kapatıldılar ya eski tadı yok gibime geliyor. Öyle bi duyuruculara selam vermiş olmak istedim hem çıkışmayın hemen :)


  • bana da mi lolo  (30.05.14 18:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.