[]

Piyasa fiyatının 600-700 lira altına faturasız garantisiz fotoğraf makinesi

Selamlar,

sahibinden.com'da bir satıcı sıfır fotoğraf makinelerini piyasa fiyatının 600-700 lira altına faturasız ve garanti belgesiz satıyor. kendisiyle telefonla görüştüm bir yolla yurtdışından getirip yurtiçinde sattığı kanaatine vardım ve açıkçası telefon konuşması biraz güvende verdi. Gerçekten çoğu ft. makinesi arıza yapsa bile servisler kullanıcı hatası deyip zaten geri çeviriyor. satıcının dükkan fatura ve benzeri masrafları olmadığı için ucuza satıyor olması da anlaşılabilir mi acaba. açıkçası 2,2.5 bin lira masraf yapmadan önce duyuruya danışmak istedim. ne dersiniz? sıfır kutusunda canon ürünler güvenilir mi?


 
elden deneyerek al, bu şekilde olursa alabilirsin. Ben 4 yıl önce Çin'den Eos 600D aldım, o zaman teknoloji marketlerde 2000 lira civarındaydı hayyamda 1600 liraydı, ben Çin'den 1300 liraya almıştım. Olabiliyor yani fiyatta bir sıkıntı yok.

Bir ihtimal refurbished olabilir, normalde kutuları farklı oluyor bildiğim kadarıyla ama eğer çakallık yapacaklarsa kutusunu da değiştirirler. Makinadan da anlaşılır mı bilmiyorum.
  • rodriguez2  (30.05.14 16:37:43 ~ 16:39:30) 
Aklında soru işareti varsa GET açtır kafan rahat etsin.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (30.05.14 16:59:43) 
makineyi de elden alacağım ama benim korkum cihazı iki gün sonra cortlaması.


  • fucking machine in my head  (30.05.14 17:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.