[]

Açıköğretim okuyan arkadaşlar ya da okumayanlar soru üzerinden mi yoksa?

Merhaba arkadaşlar ,

Finallere 8 gün kaldı . Yaklaşık bir aydır ders çalışmaya çalışıyorum tüm kitapları okudum ( çok fazla verimli olduğunu söylemem) not çıkardım ama sadece bir dersin Uluslararası sosyal Politikalar dersinin notlarını çıkarmadım ve çok sağlıklı okuduğum da söylenemez ..

Gelir Dağılımı ve Yoksulluk dersinin de bir ünitesine ait not çıkarmadım bu iki dersten çok fazla anlamadım diğer yandan kalmakta istemiyorum..

Sizce bu 8 gün içinde ne yapayım ?

Konuları tekrar mı okumalıyım yoksa sorular üzerinden mi çalışma yürüteyim ne yapayım?

Dip not: İçimde çalışma isteği yok 4-5 gündür :(

 
Yardımcı kitapların sorularını çöz bol bol.


  • Godless  (30.05.14 17:30:24) 
Şu an için yardımcı kaynak alacak maddiyata sahip değilim .


  • prinz-frost  (30.05.14 17:38:57) 
Kitapsız!! O zaman İnternette geçmiş sınavların sorularını çözebilirsin.Aynı hesap :)


  • Godless  (30.05.14 17:59:55) 
Benim bölüme (Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri) ait geçmiş yılların sorularını bulmakta güçlük çekiyorum internet üzerinden çok karışık..

Teşekkürler :)
  • prinz-frost  (30.05.14 18:02:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.