[]

Doktorlara sorum var

bir arkadaşın çocuğunun yumurtalarından birisi yukarıdaymış. çocuk 20 aylık bu arada. doktor ameliyatla indiririz demiş. ama arkadaşım korkuyor. narkoz verecekler falan ya şimdi. çocuk küçük olduğu için korkuyor. bir riski var mı arkadaşlar?




 
@cigerdelen doğuştan böyleymiş. bunlara da bekleyin demiş ama 20 aydır düşmeyince artık operasyonla yerine koyalım demişler


  • goodbyecruelworld  (30.05.14 15:29:13) 
kardeşimde vardı dr lar dokunmamıştı kendi kendine inmesini beklemişlerdi 12 yasıan geldiginde hala inmedigini gorunce ameliyatla indirdiler ama 20 aylık cocuga yapılması dogrumu bilemiyorum.
tek dr la yetinmeyin derim.

  • jamswety  (30.05.14 15:30:17) 
bu ameliyatı askerde olan arkadaşım var, zaman zaman çok ağrı yaptığından şikayetçiydi ve evet 20 yaşından sonra ameliyat oldu.


  • killerbee  (30.05.14 15:38:52) 
inmemiş testis 2 yaşından önce indirilmelidir.indirilmezse o testis çalışmaz.ilerde o testisten kanser gelişebilir.fıtıklara neden olabilir.en erken şekilde ameliyat olmalı.


  • rnks  (30.05.14 15:53:06) 
he bu arada.20 yaşından veya 12 yaşından sonra o testis indirilmez, alınır.


  • rnks  (30.05.14 15:54:57) 
Rnks +1
1 yasa kadar beklenir. Hala dusmediyse beklenmez artik mudahale edilir, korkmayin kimi cocukta olur, duzeltilir

  • fallopian  (30.05.14 17:53:11) 
derhal indirilmeli. beklemeyin sakın daha fazla.


  • fayfim  (31.05.14 16:14:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.