[]

Tester Parfüm Satışı Hk.

Merhaba;

Her tarafta sürekli tester parfümü satan internet siteleri, instagram ve facebook hesapları vs. görmekteyim, öğrenmek istediğim şey, bu işin aslı astarı var mıdır? Varsa bu ürünleri nereden ve nasıl temin ediyorlar, gerçekten tester ürünlerse ben de bu işe girmeyi düşünebilirim, çünkü Tom Ford Oud Noir parfümünü 94 TL'ye satabiliyorlarsa ya gerçek değildir, ya da çok ucuza mal ediyorlar diye düşündüm.

Bir yardım edebilirseniz sevinirim, işe girdiğime değer mi?

 
burda defalarca yazdim, tester parfüm diye satilanlar %99 sahtedir.

tester parfümler üreticiden, satis yapilacak yere belirli sayida gönderilir ve fazlaca kontrol noktasi vardir, yani tester olarak gönderilen parfümlerin satisi neredeyse imkansizdir.

testerlarin bazilari markasiz siselenir ama bunun oranida cok azdir. elbette bu parfüme ve o batch deki duruma bagli.

prestij markasi olan parfümlerin testerlarinin büyük cogunlugu kendi siselerinde tester olarak gönderilir, aslinda tester da degil, tester olsun diye fazladan parfüm yollanir.

birde tester denen aslinda parfümün kendisidir, yani seyreltmek, efendim tam tersi intensiv hale getirmek filan diye bir sey söz konusu degil. parfümün orjinali neyse o konur tester olarakda. efendim seyreltilir filan der bazilari, bunun asli astari yoktur.
  • serabetan  (30.05.14 14:23:36) 
sakın...


  • o da olur  (30.05.14 14:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.