[]

samsung laptop- servis bekleme süresi

Arkadaşlar Merhaba,

Geçen yıl Kasım ayında satın aldığım laptop, kullanmaya başladıktan bir ay sonra şarja takmadan açılmamaya başladı. Açtıktan sonra şarj cihazını prizden çekebiliyorum, sorun olmuyor. Pili algılamamasıyla alakalı bir sorun mudur? Aktif olarak kullandığım için servise veremedim, yıllık izinde olacağım zaman servise göndermeyi planlıyorum. Sizce bekleme sürem ne kadar olur ve garanti kapsamında halledilebilir mi? Teknoloji özürlü sorularım için kusura bakmayın. Teşekkürler.


 
Garanti kapsamina alinir muhtemelen eger sarj soketinde fiziksel bir sey yoksa.(kabloyu takip cikarirken bir sey olmadiysa)

Minimum 5 is gununde halloluyor, parca beklenmeyecekse filan. Seninkisi muhtemelen 2 haftada hallolur gibi.

Bu arada destek bilisime verme asla, baska anlastiklari servis varsa onlara ver. Verirken servis kagidinin ustunde bilgisayari her yerinin fotografinicek, cizik gelirse "biz yapmadik" diyorlar direk.
  • fakyoras  (30.05.14 11:32:41) 
@fakyoras verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Mediamarkt'tan satın almıştım, bu durumda kendileri servise yolluyorlar; gönderecekleri servise müdahale etme şansım var mı? Direk kendim Samsung servise mi götürmeliyim o halde?


  • noexpectationsnodisappointments  (30.05.14 11:36:43) 
ben de samsung rf511 kullanıyorum. hepsiburada'dan almıştım. piliyle ilgili sorun yaşadım. doğruca samsung'un kendi servisine götürdüm. 3-4 gün sonra geri aldım. nerede olduğunu bilmiyorum ama samsung'un kendi servisine vermen senin açından daha iyi olur düşüncesindeyim.


  • teknikekip  (30.05.14 11:42:49) 
@teknikekip evet haklısın süre uzayabilir aksi halde. Teşekkür ederim.


  • noexpectationsnodisappointments  (30.05.14 13:30:44) 
daha önce 3 kez avcılar'daki servise gittim. en uzunu bir hafta sürdü. geçtiğimiz günlerde, sabah verdiğim bilgisayar için akşam "yaptık bunu gel al" diye mesaj attılar.

parça değişimi gerekmiyorsa ya da ellerinde olan bir parça değiştirilecekse maksimum 3 gün sürer. diğer türlü de 6-7'yi geçmiyor, ki bildiğim kadarıyla 10'u geçerse bilgisayar tamir edilene kadar size idareten laptop veriyorlar zaten. bizzat sordum bunu, evet yapıyoruz dediler.

ayrıca internet sitelerindeki destek bölümünden chat'leşebilirsiniz de elemanlarla, noldu kardo bizim bilgisayar diye sorup hangi aşamadaymış öğrenebilirsiniz.

sırf servis kalitesinden dolayı samsung'u tercih ettim ben ama bu son verişimde beğenmedim. aşırı ısınıyor dedik, dota'ya girdim yine 80 derece oluyor. yenileyin dedim macununu yenileyin fanını temizleyin, biz açınca garantisi bozuluyo diye çemkiriyosunuz dedim yok yapmamışlar herhalde hiçbir şey.

velhasıl samsung iyidir, samsung güzeldir. verdiğiniz cihazı yutmazlar, taş çatlasa 2 hafta sonra alırsınız.
  • pescador  (30.05.14 13:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.