[]

kargo ile cep telefonu gönderilir mi?

ptt kargo kullanan var mı bilmiyorum ama sigortalı taahhütlü falan herşeyli bir kargo yapıp telefon yollamam gerekiyor. sizce kırılma ihtimali falan var mı? ya da kargocular içini açar telefonu kurcalar mı? daha önce hiç değerli bir eşya göndermedim.

telefon bitlisteki bir öğretmenevinden edirneye gidecek.

not: telefon galaxy s5

 
alışveriş siteleri her türlü gönderiyor bir şey olmuyor. iyice sararsanız bir şey olmaz herhalde. ben göndermedim.


  • inheritance  (30.05.14 11:01:20) 
balonlu poşete koy, çok gönderdim bir şey olmuyor.

adam gümrüğe takılır demiş lan ahdhahdkahdkavsja.
  • trajikomix  (30.05.14 11:11:37) 
balonlu poşet + gönder gitsin.
raad ol.

Ne gümrüğü baba!:)
  • gece lampulu  (30.05.14 11:15:34) 
ulan soruyu okumadan yanit verenler var, "gumruge takilir" demis adam ya.


  • osuruklu  (30.05.14 11:44:02) 
balonlu posetle iyice sarmala kutuya koy
bisi olmaz.
uzerine de kirilabilir gibi bisi yaz ya da etiketlerden alip yapistir.

not: ingiltereye kargo ile cep telefonu gondermisligim var:) hic bisi olmadi o sekilde sarip paketleyince.
  • hatunun biri  (30.05.14 11:46:23) 
telefonun değerli bişeye benziyor ptt kargoda değerli eşya adı altında gönderim yapılabilmekte. mesela bin lira değer verin ne kadar tuttuğunu sorun 2bin lirada diyebilirsin. memur anlatır zaten en mantıklı ve güvenilir sistem bu. devlet güveniyor bu sisteme özel kargodan bin kat daha iyi çünkü sonuça ulaşman kolay.

zaten çalışanlar mavi bandlı gönderileri uygun adımda taşıyor. o derece önemli trilyonlar havada uçuyor kimse sizin telefonunuza yan gözle bakmaz. ne olduğunu bilmez.
  • protrek  (30.05.14 12:00:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.