Giriş
(2)

İkametgah borcu

bir sey bilmiyorum
Günaydın geçmiyor ki yeni bir soru açmayayım ama her türlü aksilik benim mı aşkım geliyor ama bilemedim. Şimdi bir sene önce benim ikametgah yerime baska birisi bildirimde bulunmuş. Benim ikametgah degiştirmezsem borç gelecegine dair daha bir aylık. Sebeple soruşturdum. 460 lira borç gözüküy
Günaydın geçmiyor ki yeni bir soru açmayayım ama her türlü aksilik benim mı aşkım geliyor ama bilemedim.

Şimdi bir sene önce benim ikametgah yerime baska birisi bildirimde bulunmuş. Benim ikametgah degiştirmezsem borç gelecegine dair daha bir aylık. Sebeple soruşturdum. 460 lira borç gözüküyor.

Bende gelip eksi duyuruda bir soru sorayım dedim.yapacak birsey yok.
Fikir öneri vs varsa alayım.
0
bir sey bilmiyorum
(30.05.14)
Günaydın.
Nüfus memurunun insafına bağlı biraz. Benim de eski oturudğum evden ev sahibim bana haber vermeden kaydımı sildirmiş, geçtiğim evde de üzerime fatura olmadığı ve ev arkadaşlarımdan biri de fırsat bulup benimle müdürlüğe gelemediği için cezaya girmişti. Beşiktaş Nüfus Müdürlüğü'ndeki bir memure sağolsun güncel bir tarihle cezadan kurtulmamı sağlamıştı.
Biraz ağlamakta fayda olabilir ((=
0
ixi
(30.05.14)
gidip yeni adresini ver, o sırada ekrandan eski adresin silindiğini cezaya girdiğini söylerler. acıklı bir hikaye uydur, içinde ölüm olursa daha etkili olur. bundan dolayı fırsat bulamadığını hiç aklına bile gelmediğini söyle.

yüksek ihtimal kıyak yapacaktır.
0
cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam
(30.05.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.