[]

apartmanda gizlice kedi beslemek

merhaba apartmands kedi beslemek yasak, sahiplensem evde beslesem anlasilir mi? Kedi cok ses yapar mi?




 
yavru kedi alma, büyüyene kadar miyavlayabilir.
yaşını almış, sakin, ev yaşantısına alışkın bir kedi al.

  • innerbliss  (30.05.14 08:40:53) 
kısır olsun bir de (veya kısırlaştır) mavsimleri gelince bas bas bağırırlar sonra


  • argent dawn  (30.05.14 09:00:48) 
yavru kedi al bence, bu şekilde evine ve sana daha bağlı olur. daha önce ne travma yaşadığını bilmediğimiz kediler bazen daha zor alışabiliyor.
hele sokağa alıştıysa sürekli dışarı kaçmaya çalışabilir vs.

en güzeli yavruluktan itibaren alıp büyütmek.

ya da engelli kedicikler var onlara yuva açmak için ilanlara bakabilirsin.

mutlaka kısırlaştır+1
  • neferkitty  (30.05.14 09:17:02) 
Veterinere nasıl götüreceksin düşündün mü?

Alma. Sonra apartmanda sorun oluyor diye sahiplendirmek isteyeceksin. Yazık.
  • mutevazi  (30.05.14 09:44:14) 
apartmanda yaşamanın zorlukları var. iyi düşünün.
eğer apartmanda çoğunluk evde kedi beslenmesine karşı ise ikna etmeniz mümkün olmayabilir.

geçen arkadaş, köpeği için balkonda yer hazırladı. havalar güzel nasiplensin hayvan diye. üst kat komşusu geldi ve "evde köpek beslemek günahtır, o köpeği göndereceksiniz" dedi. şimdi bu dallama herife cevap vermek ayrı bir konu, köpek bir yere de gitmedi ayrıca. Ancak pezevengin yarattığı huzursuzluk paha biçilemez. bu ve benzerleri olayları göze alabilmelisiniz.

bunun dışında kedi ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. sahiplenin, kısırlaştırın, evinizi neşe ve huzur gelsin. komşularınıza da gereken saygıyı gösterdiğiniz takdirde sorun olacağına ihtimal vermiyorum.
  • cliquot  (30.05.14 10:24:46) 
bazı apartmanların yapılış sırasında bina ile alakalı yönetmelik şeklinde belgesi oluyor. Eğer yaşadığınız binanın böyle yasal bir yönetmeliği varsa ona dayanarak sizi evden de çıkarabilirler. mahkemede hakkınızı arıyamıyosunuz bile çünkü yasa okdr eskiki direkt haksız siz oluyorsunuz. dolayısı ile bundan sonrası tamamen iyi niyet kötü niyetle alakalı. komşularınızın ne kadr pislik ve ya iyi olduğunu siz bilirsiniz. kiracı iseniz öncelikle ev sahibinizle konuşsanız iyi edersiniz. iki köpeğim var daha evleneli 2 senem dolmadı bu 3. evim. tabi bazı yobazlar kediyi kabulleniyorlar hz muhammedden dolayı bu da bir istisna.


  • vavawest  (30.05.14 10:32:57) 
topla vs. ile oynarken ses çıkyır, bi de kum karıştırırken.
bunun dışında gayet sessiz hayvanlar kediler.

  • aithra  (30.05.14 15:32:24) 
gürültüden ziyade ev sahipleri evlerine zarar vericek diye evcil hayvan istemiyor. bi ev kiralamak istedik misal, apartmanda başka bir köpek olmasına rağmen adam kendi evinde istemiyormuş. parkeleri yeni yaptırdım çizilir falan kesinlikle istemiyorum demişti.


  • vavawest  (30.05.14 15:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.