[]

ben ve sirtimdaki killar - bir turk erkeginin killarla mucadelesi

Sincik ben killi bir adamim. Gogus gobek bacak killari rahatsiz etmiyor hatta seviyorum ama bir kac sene once sirtimda tasak kili bir boyle bir tane uzun, kalin telli bir kil gordum bu ne lan didim, didim senin ne isin var burada degisik. tuttum attim oni cope. Ayni resimdeki leonidas gibi idim killi ve seksi, ta ki bu pici gorene kadar. Neyse dedim ki kendime dusmani hezimete ugrattin babamasoliim git bir bira ac. Meger sadece uyuyan bir devi uyandirmisim. Nasil da naif ve salakmisim.

Bu olayin uzerinden 3 4 sene gecti. Simdi sirtimda en az 30 tane o irispi ciciklarindan var. Cimbizla aynanin karsisinda dans etmekten iki ayna kullanmaktan optik bilgimi dibine kadar kullanmaktan cok sikildim. Ne yapayim ben ha ne yapayim?

Kadinlar! Sizi anliyorum. Kucukken annemle iddiaya girip bacagima bir noktaya agda yapmistik da butun mahalleyi ayaga kaldirmistim. Acilarinizi anliyor, bu zalim donguye lanetler yolluyorum.

-Makine olmaz cok sacma, zaten kokleri kalir.
-Agda olmaz korkuyorum :( yok la ondan degil bu sefer ince telli olanlari da alacak 30 tane kil icin kurunun yaninda yas da gidecek bu sefer onlar da ayaklanabilir kalinlasabilir
-Tuy dokucu krem de olmaz o da kokleri almayacak ve inceleri de alacak agda gibi.

Ee cimbiza devam mi edicem ben simdi?

Uzun oldu pardon, eglenmissinizdir umarim okurken. Durumunuz yoksa okuyamiyorsaniz caniniz sagolsun.

 
  • ay nov kung fu  (30.05.14 00:23:35) 
iğneli epilasyona gideceksin, 30 kılın kökünü iğneleteceksin. kör olursun valla cımbızla alacağım diye.


  • kırmızıkaşekaban  (30.05.14 00:25:15) 
agda diğer tüyleri coşturmaz. müsterih ol.
ben kefilim.
bu 30 anarşikin de gazını alır, kökler incelikr. cımbızdan önceki kıvama 1 yıl içinde döner.

sir ağda candır.
  • cecilia  (30.05.14 00:31:40) 
iğneli epilasyon+ 1000


  • kaymaktutmayansicaksut  (30.05.14 00:35:37) 
iyi hatirlattiniz bunlari unutmusum bak, sorusturayim bir. sanirim kurtulmak icin para harcayacagim kadar nefret etmiyorum henuz dur bakalim kinim artarsa yaptirabilirim.

@cecilia anarsiklerin gazini cimbiz almiyorsa agda niye alsin? prensip ayni tutup cekiyor sonucta? bir de insanin kendi sirtina agda yapmasi cok zor biliyon mu :) bunlarin gazi gitmedigi gibi yumurtalari etrafa dagitiyor artiyorlar dedigim gibi.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (30.05.14 00:36:25) 
siz o kili kopardiniz diye sulalece gelmediler, bundan emin olabilirsiniz. zamanlari gelmis, sadece. lazerle epilasyon yahut igneli epilasyon basarili careler olacaktir.


  • o da olur  (30.05.14 00:42:34) 
cımbız gaz verir bazı bölgelere.

örnek ile açıklamak gerekirse;

hatun kişi kaşını cımbızla alırsa no porplem.
ama aynı hatun kişi çenesinde bir anarşik fark eder ve cımbızla tutup çekerse 1 yıl içinde o marjinal adam toplayarak 5 belki de 10 kıl kökü olabiliyor.

ama sir ağda ile alınınca gazı alınmış ve anarşikler ürkütülmemiş oluyor.


örneğimizde görüldüğü üzre sizin için de bahsi geçen bölge böyle bir alandır.


ha bir de unutmadan, ağda salonları yok mudur efendim?
  • cecilia  (30.05.14 00:46:20 ~ 00:47:08) 
O degil de bi sey dicem galiba duyuru erkeklerinin yarisindan cogunun sirti killi galiba?!?! :D bi de bize poh atarlar peeh :p

Sir agda diger killari arttirmaz, kalinlastirmaz. Tam tersi azaltir. E zaten 30 tane falan demissin. Yapistir sirtina, tek hamlede bi cektin mi cart diye, cillop gibi olur. Hem de 1- 1,5 ay rahat edersin. sonrasinda da incelir tuyler eger devam edersen. Daha uzun sure cikmaz.

Butun bunlarla ugrasmak istemiyosan tabii ki igneli epilasyonla finish him! :)
  • barbara herhalde barbara manken olan  (30.05.14 00:49:37) 
@cecilia cok ilgincmis yav.

vardir da ogrenciyim agda salonuna para vermek cok sacma geliyor su an.

gordugum kadariyla kadinlarin cogu erkeklere aci cektirmekten baaya zevk aliyor. bakalim yapacak bir kiz bulabilirsem olabilir.

@barbara ne yapalim genlerde var. jason statham, leonidas falan gilli olunca bisey demiyonuz ama :(
  • babamasoliimbananickaldirsin  (30.05.14 00:55:21) 
çok para tutmaz.
yani bir avuç içi kadar bi bölge sanırım.
NŞA da bu hizmetin bedeli hadi olsun olsun 15tl olsun diyorum.

ve rahat 45 gün sürer tekrar aynı kıvama gelmeleri.


daha ne ilginçlikler var kadın bedeninde bir bilsen.
:)
  • cecilia  (30.05.14 00:58:27) 
@cecilia yurtdisindayim ya 15e yapsan burada kuyruk olur. asian teyzeler vardir belki ucuza yapan ama avuc ici kadar bolge degil bunlar boyle bir yerde toplanmis degiller. ust sirtimin daha dogrusu omuzun muhtelif yerlerindeler. bolduler ve yonettiler anlayacaginiz.

sirti 3e bolersek yatay cizgiler halinde, en ustteki bolgenin hepsini yapmasi lazim. tek bir yerde olsa kolay.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (30.05.14 01:05:14) 
Onları iğneli paklar, yabancı dilde electrolysis hair removal diyorlar. Dakikası 1,5 ile 3 lira arası burada. Ama acısına dayanabilir misin bilemiyorum ağdadan çok daha fazla acıtıyor tek seferde tek bir kıl öldürülmesine rağmen.

Bir de makine dediğimiz epilatörse o ağda ve cımbız ile aynı şey. Kökten yoluyor yani. Tıraş makinesiyse bir iki güne geri belirir. Olmaz o.
  • Lim5  (30.05.14 04:55:24) 
ağdayla kesinlikle uğraşma. çekilecek dert değil. direkt iğneli epilasyona git. kalıcı çözüm. lazer de iş görür. uzun vadede ağdayla uğraşmaktan daha ekonomik hem.


  • konyalikiz  (30.05.14 10:17:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.