[]

göz yanması-lens yüzünden mi ki ?

iyi akşamlar efem.

söyle bir problemim var gözlerim yani gözümün içine su değince bile yanıyor. yüzümü yıkadım resmen acı çektim.
çok garip lens kullanıyorum birkaç gün önce 20 saat kadar taktım ertesi günde 10 saat civarı taktım.

şu an göz kurulugu önleyici refresh damlası kullanıyorum ancak yanıyor gözum her damlada ? nedir ne olablir ?

 
gözüne sabun vs kaçmış olabilir mi?


  • sttc  (29.05.14 23:37:47) 
valla 10 gündür ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum sabahları çok kötü oluyo gözüm kanlı ve yanıyo. ki lensi en fazla 10 saat kullanıyorum.


  • only the strong survive  (29.05.14 23:39:31) 
@only the strong survive acaba havalardan mıdır ?

@sttc hayır sanmıyorum bir şey kaçmadı sanki aniden oldu gibi
  • burchak  (29.05.14 23:41:18) 
bir ara benim de öyleydi, gözüme soğuk demir değmiş gibi yanıyordu gözlerim. göz kuruluğu olabileceğinden şüphelendim, lens kullanmamaya başladım mümkün olduğunca. gözlerim hala kuru ama su değince artık yanmıyor o şekilde.


  • devilred  (29.05.14 23:43:42) 
bu ara alerjim başladı onla alakalı olabilir ama tek gözümde problem var, mikrop kapması vs olabilir. bi süre gözlük kullanıcam sanırım. sen de gözlük kullanmayı dene bir süre.


  • only the strong survive  (29.05.14 23:43:54) 
alerji ya da konjonktivit olabilir. lens takma bence birkaç gün ve geçmezse doktora git kalıcı hasar falan demişti bana doktor bir keresinde, çok korkmuştum.


  • mayaa  (29.05.14 23:48:46) 
her lens kullanan alerjik konjonktivit'i tadacaktır. lensi bırakınız doktorunuza gözükünüz bir kaç damla verecek kullandıkça rahatlarsınız. havalar ısınınca nem toz falan derken çabuk saçmalayabiliyor. lens de bunun etkisini arttırıyor.


  • argent dawn  (29.05.14 23:56:32) 
benimde tek gözümde :/

daha önce olmustu alerjik konjonktivit daha dikkatliyim şu ara gözlük kullanıyorum ve bir hafta kadar kullanmayı planlıyorum. doktora gitmek istemiyorum bir sürü ilac veriyor :/ daha beter ediyor sanki o damlalar. lens takarrsam da yeni lense geçmeyi planlıyorum. sanki daha iyi olur.
  • burchak  (30.05.14 00:28:44) 
refresh biraz göz yakıyor zaten.. doktor bana eyestil diye bir damla verdi çok rahat..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (30.05.14 10:57:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.