[]

arabadan anlarım diyenlere sorum var

şimdi arkadaşlar, ayran gönüllü biri olarak ben seat leon, ford focus, honda civic derken derken alfa romeo 147'ye kadar düştüm. nasıldır sizce bu araba, yedek parça servis vs sıkıntı olur mu? piyasası var mıdır? bilenler bi açıklayıvarse çok iyi olur.

not; sadece 147 üzerinden değil de, diğer alfa modelleri içinden de öneriniz varsa yok almayım demem.


 
fiyat aralığını ve bir arabadan ne istediğini(tasarruf, hız vs.) yazarsan daha rahat yardımcı oluruz.


  • bobinhoo  (29.05.14 22:40:42) 
Alınmaz.


  • hicunutmam  (29.05.14 22:42:51) 
alfa'lar eskiden tutmuyordu şimdi çok takip etmediğim için kesin bir şey diyemiyorum, keza mazda da aynı şekilde sağlam, kaliteli fakat aldığın zaman elinde kalıyor


  • mirty  (29.05.14 22:44:02) 
şimdi hocalar, söyle açıklayayım durumu. arabayı alırsam en az 3-5 sene kullanmak amacım. ekonomik olsun tabii ki, neden olmasın? arabanın fiyatlarına baktım 2009 modelleri 28000 ile 30000 arasında. bence uygun ama, bilmiyorum piyasayı.

genç adamım haliyle açık yol bulunca hız yapmayı da severim. beni düşündüren noktalar, yedek parça, servis ve ilerde satmaya kalkarsam satabilir miyim. bu üç konuda takıldım.
  • yazgisiz infaz  (29.05.14 22:49:27 ~ 22:54:47) 
alfa romeo genç adam için karizmatik bir araba, tasarımı güzel falan ama hem bozulmaya meyilliler eğer 2.el alıyorsan, en azından gördüklerim böyle, hemde gerçekten piyasası cok dar.

yedek parça olayını bilmiyorum.
  • fransızkalanadam  (29.05.14 22:51:25 ~ 22:51:50) 
esasında bulabiliyorsan bir tane araç sahibiyle konuş derim ben, bende de c4 var almadan önce bayaa bi konuşuldu piyasası yok, çok elektronik arıza yapıyor diye uygun fiyatlı bulunca aldım 3 senedir bende hiç bir sıkıntısını görmedim çok da memnunum, satmaya kalksam uğraştırır gibi ama düşünmüyorum zaten satmayı, alsan belki sen de düşünmeyeceksin, birkaç tane alfa sahibi bul derim ben.


  • mirty  (29.05.14 22:59:32) 
şöyle bir şey var
cdn.arwrath.com

  • stereoseyfi  (29.05.14 23:03:52 ~ 23:04:14) 
8 yıl Alfa Romeo 156 kullandım, geçen hafta sattım, Alfa'lar gayet sağlam araçlardır güzel kullanınca hiçbir ekstra masraf çıkarmazlar, hakkında yapılan olumsuz yorumların çoğu da hayatında hiç Alfa'ya binmemiş kişilerce yapılır. "O araba alınmazcılara" bence çok kulak asmayın. İkinci el değeri düşer doğrudur ama zaten ikinci el alacaksanız ve uygun bir fiyata da kapatırsanız bu sizin için sorun olmaz. Satma kısmına gelince her araç satılır. Sonuçta az satılan bir araç ama piyasada da az olduğu için mutlaka bir meraklısı bulunuyor. Ben bir gün içinde sattım üstelik ilan bile vermedim.


  • creepy  (30.05.14 13:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.