[]

Pilot ve Hostesler: Vize, Ulkede kalma vs.

selam,

1) pilot ve hosteslerin ozel vizesi falan mi oluyor yoksa normal insanlar gibi turistik vizeye mi basvuruyorlar?

2) gittikleri sehirde kac gun kaliyorlar? o sehirleri gorme imkanlari oluyor mu? bu sureyi kendileri secebiliyor mu?

3) ne tip otellerde kaliyorlar? odalar kacli?

4) surekli ayni hatta mi gidip geliyorlar, hep farkli hatlarda mi? bu hatlari kendileri secebiliyor mu?

tesekkurler

 
Landing card lari var.gorevli olarak gelmis oluyorlar.gorev suresince orada kaliyor.amerika 2 yillik vize veriyor,bitince yenileniyor.tk icin baska vize yok.bunu sadece resmi ucusta kullanabilir.kisisel giderse vize lazim.

Her ucusta farkli oluyor,avrupada genelde kalinmaz.bugun icin sureler kisalmis olsada gittikleri sehiri gorme,gezme sanslari var.sinyoritesine gore gidebildigi yerler belirlendigi icin ayni sehire defalarca gidiyor ve her yeri ogreniyorlar.bu sureyi kendileri belirleyemez,

Duzgun otellerde kaliyorlar.4-5 yildiz anlasmaya gore degisiyor.herkesin odasi var.buyuk olmayan havayollari 2 kisiyi bir odaya koyabiliyor.odalar otelin en kotu odalari degil,paranla gidip kalmak isteyecegin turde odalar.gene sinyoriteye gore oda tipleri yukselebiliyor.

Aylik programa gore uculuyor.ayni hat ozel durumlar disinda olmaz.ortaya karisik durumu var.1-2 tane uzak yol bir kac tane avrupa,ortadogu,ic hat ucuslari kombinesi gibi.hatlari kendin secemezsin.sadece tk icin odul yatisi var.hakettiginde suraya gidecegim diye bir yer seciyorsun.
  • cizgilipijama  (29.05.14 10:57:10) 
i.hizliresim.com

Böyle bir kart veriyorlar landing card istediğin ülkeye giriş yaparsın 72 saatliğine

Uçuşa bağlı 1 günde kalır 3 günde kalır

Oteller güzel

Farklı hatlara giderler kime nerde ihtiyaç varsa
  • basond  (29.05.14 13:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.