[]

tablet-whatsapp-telefon

selam.

yine bi duyuruda sormuştum, sağ olsun arkadaşlar fikir de vermişlerdi. netleştirmek istiyorum. bilgi ve yorumlarını paylaşırsanız sevinirim.

www.bimeks.com.tr

şu tablet benim bütçeme uygun. ama istediklerimi yapabilir mi bilmiyorum. anneme alacağım.

whatsapp, tango, viber çalıştırsın. (mesela hatla çalışmayan aletlerse bunlar, nasıl çalışacak whatsapp ve diğerleri)

annem yurt dışındaki dayımlarla bu programlar vasıtasıyla konuşacak, whatsapp'la kendi aramızda iletişim kuracağız, tablet olması vasıtasıyla da facebook oyun vs kullanabilecek. amacım bu. mümkün mü siz söyleyin.

olmazsa mecburen bunu alacağım.

www.bimeks.com.tr

 
Whatsapp calistiramazsin.

Viber ve tango wifi ile bagliyken calisir diye biliyorum. Ama whatsapp calistiramazsin. Skype var hepsi bir arada.
  • ibomiu  (29.05.14 07:35:43) 
Root yaparsan whatsapp da çalışır bildiğim kadarıyla araştırmak lazım. Bir de root garanti dışı bırakır aleti.
Sadece whatsapp için telefon almak ve niyetiniz varsa hat almak ne kadar mantıklı tartışılır. Neticede diğerleriyle de yazışabilirsiniz.

  • onexey  (29.05.14 07:48:43) 
Kisi listenizi gmail'e aktarip o sekilde whatsapp kullaniliyor galiba. Bi arastirin.


  • brkylmz  (29.05.14 08:43:38) 
3g den ziyade Dell Venue fiyat olarak iyi
Telefon olarak da 2.el Gm discovery veya lumia nin 620 modeline bakmanizi oneririm

  • leo1905  (29.05.14 09:38:15) 
teşekkürler.

root atarak, yüklemek mümkün deniyor bazı yerlerde ama emin olamıyorum.

forum.shiftdelete.net

hkncolak.blogspot.com.tr

Şu var; bunu anneme almak istiyorum. Facebook oyun vs, macaristandaki dayımlarla görüşebilsin (ön kamera ve tango), kendi aramızda da yazışabilelim (whatsapp). bunların çalıştırılabilir olması gerek yani.

bütçem sınırlı. kardeşime de akıllı telefon alacağım. eğer bu tablet olursa, annem için çokuygun bu.
  • brad pitt  (29.05.14 10:22:45) 
tablette sim kart yuvası varsa whatsapp kurulabiliyor (google playden değil, apk ile). ilk kurulum esnasında sim kartın takılı olması gerekiyor, daha sonra normal kullanım sırasında takılı olmasına gerek yok. kişileri gmailden alıyor. bu şekilde root yapmaya gerek yok.


  • inheritance  (29.05.14 10:32:09 ~ 10:32:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.