[]

Şu Filmleri Sevene Ne Örerirsiniz?

Uzun zamandır bir şey izlemiyordum, size sorayım dedim. Bir filmi izlemeden önce ekşi'deki başlığına, imdb puanına, trailer'larına, görsellerine falan bakarım. Sonradan iki saatim harap olmasın diye.
Çok fazla film izlemiş biri değilim, kült filmlerden izlemediğim çok var. Ama izlediklerimin de çoğunu uzun araştırmalar sonucu izlediğimden sevmişimdir genelde.

Bunları seven bunu da sever dediğiniz film varsa yazın.

i.imgur.com

 
The Fall
Being John Malkovich
Chungking Express
  • flyspha  (29.05.14 03:50:38) 
stoning of soraya ve persepolis nedeniyle incendies ve codayi-i nadir ez simin.

the pianist ve schindler's list nedeniyle la vita e bella.

memento nedeniyle mulholland dr.

full metal jacket nedeniyle saving private ryan , mai wei (kore yapımı olduğu için çok bilinen bir film değil) (önce mai wei , sonra saving private ryan'ı izle)

back to the future nedeniyle eğlencelik olarak hot tube time machine ve frequently asked questions about time travel.

twelve monkeys'i listede göremedim.

listede butterfly effect'i göremedim. butterfly effect'i seven frequency'i de sever. (önce frequency'i sonra butterfly effect'i izle).

listede los cronocrimenes'i göremedim. bunu seven triangle'ı da sever.
  • montauq  (29.05.14 04:11:20) 
hiç tarantino izlenmemiş, tarantino izleyebilirsin.
edit: django, inglourious basterds, deathproof, killbill

  • anil  (29.05.14 04:57:52 ~ 05:03:52) 
Pan's labyrinth
Das leben der anderen
District 9
Das experiment
Abre Los hojos
Amores perros
A clockwork orange (listeye hızlı baktım kaçırmış olabilirim)
  • endoplazmikretikulum  (29.05.14 08:23:46) 
green street hooligans, in bruges ve guy ritchie'nin tüm filmlerini seversin.


  • baal  (29.05.14 09:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.