[]

sizce bu dersten geçebilir miyim?

istatistik dersi, hiç anlamıyorum. geçen sene geçemedim, bu sene de alttan ama girmedim derslere. vizeden zar zor 22 aldım. zaten kafam basmıyor matematiğe falan, adam bir de deli gibi zor soruyor. biz spor akademisiyiz, işletme okuyan arkadaşa gösteriyorum notları bunlar ne amk diyor. neyse, şimdi size verileri vereyim sizce göt zoruyla da olsa DD falan gelir mi?

vize istatistikleri
benim notum: 22
minimum not: 4
max not: 79
sınıf ortalaması: 38
sınava giren sayısı: 69
başarı sıram: 48

vize %40 alıyor. 9 puan gelecek oradan. finalden en düşük 40 almak gerekiyor zaten. diyelim ki 1-2 soru yapacak kadar öğrendim ne bileyim ufak bi kopya mopya 40 aldım. 40'ın %60'ından 24 de oradan gelecek. 24+9 = 33 puan. DD gelebilir mi vizeye göre bi tahmin yürütseniz?

 
bu istatistik benim de ömrümü yiyor, istatistik 1'i dd ile verdim şimdi istatistik 2 ile başım dertte benim vizem 20 ve bizde de vize %40.

oturup çalışmak lazım mahmut atlas'ın istatistik 2 kitabı var onu aldım ben oradan çalışıyorum net anlatmış anlıyorum yani. çalış kurtul başka yolu yok yardımcı olabilirim istersen aynı durumda biri olarak.

ek olarak bence dd gelebilir hocanın ddyi kaçtan açacağına da bağlı. ya da finaldeki ortalamaya. çalışmadan olmayacak bir ders ama onu anladım
  • tuborg yesili  (29.05.14 01:03:14 ~ 01:05:47) 
aynı durumdayız, geçmiş olsun. ben de uluslararası ilşk. okuyorum NEDEN? diye soruyorum her sınav dönemi NEDEN. ve bir de üstüne ingilizce görüyoruz dersi, iptal oldum ben bıraktım bu sene de. ama sınıf ortalamanız da düşükmüş çan olur, geçersiniz sanki?

vizem 29, ortalama 43. üzgünüm.
  • iste o kavunici balik  (29.05.14 01:26:38 ~ 01:27:17) 
iste o kavunici balik, sen de geçersin bizim sınıf ortalaması 42 ben 20 aldım ama geçmek için uğraşmak zorundayım. ben uğraşıyorsam senin haydi haydi uğraşman lazım. neden sorusunu sormaktan ben vazgeçtim ya. illet gibi bir muhasebe bir istatistik bitmeyen çilem.


  • tuborg yesili  (29.05.14 01:31:22) 
geçersin geçersin. zor diyerek, anlamıyorum diyerek kendimizi kandırıyoruz... matematik 1 ve 2 den kalmıştım temelim yok deyip duruyordum sonra mecbur çalışmak zorunda kaldım aaaa bu kadar basit miymiş dedim ....
bir yerlerden anlamaya başladın mı gerisi geliyor...

  • inanmazsan inanma  (29.05.14 01:49:05) 
biraz alakasız ama 22 40 ile ders geçiliyor muymuş. yıllardır 1.80, çan derken hayatımı sikmiş bu dokuz eylül.

geçersin kardeşim sıkma canını, ben 20 70'le 15 75'le kaç ders geçtim. bu 70 75'ler finalde almam zorunlu olan minumum notlardı. hoca faktörü önemli. ayrıca bu istatistik dersini ben de aldım, çok kafalı bir arkadaş vardı sınava 2 gün kala çalıştırdı öyle geçtim (ba) şimdi sorsan hiçbir şey hatırlamıyorum. ezber geç. soru tiplerini ezberle neblim.
  • drystedb efficacious  (29.05.14 08:41:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.