[]

Muayene ücreti maaştan kesinti?

Hastaneye gidiyoruz doktora derdimizi anlatıyoruz. Doktor kan tahlili yaptır diyor. Kan tahlili yaptırıyoruz. Sonuçlar için tekrar doktora gidiyoruz reçete yazıyor çıkıyoruz.

Ben babamdan yararlanıyorum. Toplamda babamın emekli maaşından ne kadar çekiliyor? 15 tl mi?


 
bilgi yanlış ise arkadaşlar düzeltsin. her aldığın randevuya 5 lira diye biliyorum ben.

edit: tahlil sonrası tekrar doktora girince para verilmiyor. çünkü randevu almıyorsun tekrar. kapıda bekliyorsun ya hani, sonuç göstericekler gelsin deniyor. orda gösteriyorsun işte. ona 1 sayabiliriz. tuborg yesili'nin dediği gibi eczanede çıkıyor o ödemeler. mesela 10 kere randevulu doktora gittin. ilaç yazılmadı 11.de eczaneye gittin ilaç için +50 tl hesap çıkıyor 10 sefer için.
  • ykyt  (29.05.14 00:33:42 ~ 00:41:35) 
ykyt doğru söylüyor her randevu, her gidiş 5 lira. o parayı eczanede tahsil ediyolar senden. maaştan kesilme gibi bir durum yok

edit: emekli maaşı işini bilmiyordum.
  • tuborg yesili  (29.05.14 00:38:46 ~ 00:49:16) 
tuborg.. emekllerde maaştan kesiyorlar.


  • ben smyrna  (29.05.14 00:44:48) 
internetten alınan ve gidilmeyen randevularda para kesintisi oluyor mu?


  • mrthany  (29.05.14 00:45:38) 
Tahliller için ayrıyetten kesilmiyor o zaman? Mesela diş için randevu aldığımda röntgen çektiklerinde röntgen için 5 tl almıyorlar değil mi?

Ben eczaneye gittiğimde ilaç aldığımda da muayene ücretini ödemedim. Babamdan yararlanıyorum, sanıyorum onun maaştan kesiliyor muayene ücretleri.
  • lifeislife5  (29.05.14 00:46:45) 
internetten alınan ve gidilmeyen randevularda da para kesintisi oluyor.

hayır röntgenden para alınmıyor öyle her işlem 5 lira değil yani.
her eczaneye gittiğinde ödemiyorsun mesela 25-30 lira gibi bir meblağa ulaşınca ödüyosun ama emekli maaşından kestiklerini bilmiyordum.
  • tuborg yesili  (29.05.14 00:50:44) 
vay amk! ya. 22 kere randevu almışım internetten çoğuna üşengeçlikten gitmemiştim.


  • mrthany  (29.05.14 00:57:04) 
@zibidigibi, aklında olsun birdahakine son 1 saate kadar iptal etme şansın var sistemden randevuyu.


  • tuborg yesili  (29.05.14 00:59:27) 
soruya salça olacam ama kb.

bu her hastaneye girişimizde o giriş 5 gün süreyle geçerli oluyor değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum?

ayrıca yapılan işlemin eczanede karşımıza çıkan ücretlerde farkı oluyor mu? yani muayeneyle enjeksiyon aynı miktar mı?
  • Skey295  (29.05.14 01:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.