Bu hanfendi size güzel geliyor mu? Bana gayet sıradan geliyor yüzü filan, gercek hayatta da karsılasmıstım bir kaç kez, bu kadar abartılacak ne var tam çözemedim:) Dünkü miss turkey birincisi baya baya güzeldi mesela, baktıkca bakasım geldi kıza.
Bu hanfendi size güzel geliyor mu? Bana gayet sıradan geliyor yüzü filan, gercek hayatta da karsılasmıstım bir kaç kez, bu kadar abartılacak ne var tam çözemedim:) Dünkü miss turkey birincisi baya baya güzeldi mesela, baktıkca bakasım geldi kıza.
0
universitede gordum birkac kere, oyle ahim sahim guzelligi yok.
turkiye guzelini bilmiyorum, gormedim.
0
Bence güzel. Boyu çok uzun değil sanırım ama onun dışında ortalamanın üstünde bir güzelliği var diyebilirim.
0
güzel bence.
@hep mutlu olmak istedim'e ek olarak beyaz ten diyorum.
0
Bence gayet güzel bir kız. Ben beğeniyorum.
0
yüzü beyaz, saçları siyah, gözleri boncuk.. doğal bi güzelliği var. sarışın olsa sarışın olduğu için beğenilirdi, renkli göz olsa... ama değil işte.
pamuk prenses çekilse oynayabilir.
0
bence guzel.
dunya guzeli demeyelim ama guzel. beren dogulu!dan daha guzel
0
bazen çok güzel görünüyor bazen poğaça gibi eblek suratlı ve donuk bakışlı. deyişik.
0
Ben cok begeniyorum, sadece saclarini kabartip geriye tarayinca alni ortaya cikiyor, soyleyin oyle yapmasin.
Haricinde aylecek begeniyoruz.
0
fahriye >> miss 4. > miss 1.
0
benim türk ünlüler arasında beğendiğim tek kız. baya hastayım kendisine açıkçası.
www.youtube.com 
tatlılığa baksana
0
bence oldukça güzel hatta benim kuzenim buna benziyor ama benim kuzenim daha güzel..
0
senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin
(
29.05.14)
walla onu bunu bilmem de, estetik yaptırmak hayatında aldığı en isabetli kararlardan biri olmuş. özellikle çalıkuşu'nda baya güzel, kilo vermesinin de etkisi var bunda. eskiden daha yuvarlak geniş yüzlüydü, zayıflayınca yüzü de küçülmüş. dudakları, saçları, gözleri zaten çok güzel. sesi bi tuhaf. neyse genel olarak değerlendirirsem, gayet güzel, hoş bi kızımız.
edit: @cecilia'ya katılıyorum, saçını tiki bombesi gibi kabartmamalı. bi de kahverengi saç daha çok yakışıyor.
0
cilgin korsan ces
(
29.05.14)
istediği kadar güzel olsun o ses tonuyla çok itici geliyor bana.
0