[]

Kos-Bodrum

Gelecek haftaya iş için Kos'a gideceğim. İşim Cumartesi öğlen bitecek ama tatil de olsun az diye Pazar'ın da ben ekledim. Pazar akşamı Bodrum'dan uçağım var 18:00'de. Kos'taki feribotların saatlerine baktım, akşamkilerle gidersem uçağa gecikiyorum; sabahkine binersem bu sefer orada geçirebileceğim tüm günü yemiş ve Bodrum'da elimde bavulla kalmış oluyorum. İnternet üzerinden feribot tarifeleri bu şekilde iken bilet almadan gitsem, orada internette görünmeyen birtakım feribot hizmetleri var mı? Yoksa en iyisi internetten alıp ortada kalmamak mı? Garanti olacaksa, erkenden Bodrum'a gelsem elimde bavulla ne yapabilirim?

(Bu son soruyu daha önce açmışlardı ama belki cevap arttıran olur diye tekrar sordum)


 
2 kere kos'a gittim deniz yoluyla ve bildiğim kadarıyla yok.

bodrum'da ise otogar'da emanetçiler var, bavulu bırakıp marina'da takılırsın.
  • costa blanca  (28.05.14 23:27:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.