[]

Caz vokal ve klasik şan dersleri

Merhaba,
Yıllardır içimde ukte kaldı şarkı söylemek :) artık bir yerden başlamak istiyorum. Ada müzik akademisinde sibel köse ders veriyor ama 10-15 kişilik grup dersi 400 lira dediler, haftada 2 saatmiş. Aynı yerde bir de Çağlar Sualp varmış onunki de bireysel dersler 500 lira aylık. Dersler yarım saat olursa 250 lira oluyormuş.
Aslında bahçeşehirdeki caz okulu da ilgimi çekiyor o da toplam 6500 lira 5 ay sürüyor, ayda 24 saat ders varmış programda. Şan derslerinın dışında Caz Tarihi içinde Caz Stilleri ve Analizi I-II, Caz Teori I-II, Kulak Eğitimi, Ensemble veya Ritmik Çalışma diye dersleri var, bu derslerde ücrete dahil.
Düşününce hepsi de çok pahalı :) hangisini seçmeliyim acaba, ya da başka bir öneriniz varsa ona da kulak veririm.
Bir de caz vokalden önce belki de klasik şan eğitimi alıp temel oluşturmalıyımdır? Müziğe çok uzak biri değilim, 8 sene kadar keman çaldığım bir geçmişim var artık elimi sürmesem de :) korodaydım, bir kaç ders de bir konservatuar öğrencisinden şan dersi almışlığım var.

 
Bahçeşehir üniverstesinde ki eğitimler benim de dikkatimi çekmiyor değil ama dediğiniz gibi çok pahalı.. Beni de yaralıyor bu bakımdan..

Caz sanaçtıları ile iletişime geçseniz facebook ve twitter üzerinde profilleri mevcut bir konuşun derim.
  • prinz-frost  (28.05.14 20:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.