[]

bodycilere bir soru - gidip gelip barfiks cekmenin zararlari

Normalde agirlik kaldirdiktan sonra 1 gun beklenir ya hani kaslar dinlenirken iyilesirken buyur mantigiyla. Ben degil bir gun bir kac saat bile beklemiyorum. Her mutfaga gidisimde 5 6 tane cekiyorum gun icinde belki 10 kere. Bu kaslarimin gelismesini engeller mi kendimi tutayim bir gun arayla mi yapayim?

Tesekkurler


 
alistiysan ve agri duymuyorsan, sikinti yok. devam. isleyen demir pas tutmaz :)


  • she was my baby  (28.05.14 18:23:29) 
Ne kadar çok çalışırsan o kadar iyi. Ben haftanın yedi günü çalışıyorum, bazı günler çift antrenman yaptığım da oluyor bi zararını görmedim.


  • angelus  (28.05.14 18:36:11) 
ee bize o kadar anlatilan agirlik kaldirdiginizda kaslari zedelersiniz dinlenirken kaslar buyur her gun her gun calisirsaniz kaslariniz buyumez sozleri yalan miydi?

@angelus siz herhangi bir takviye aliyor musunuz aminoasit vs. ? protein tozu disindakilere pek iyi bakmiyorum ben acikcasi.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (28.05.14 19:03:59) 
@simrug ben de zaten oyle uzun sureli calismalari sevmiyorum. uzun sure spor yaptim agirlik da kaldirdim cok sikilmistim ama gobegi gordum kollarin omuzlarin eridigini gordum artik dur deme zamani geldi anladim. kardiyoya basladim ama o kesmiyor agirliga yeniden baslayacagim ekstra gidip gelip barfiks cekmek de kesmiyor.

@divit hocam abartma yav 90+ kilodakilerin barfiks cekmesi cok zor bir sey bir ara 95 olmustum da oradan biliyorum eskiden rahat 15 20 tane ceken ben 1 taneyi zor cekmistim. bir de yarim yamalak cekmiyorum o da onemli.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (28.05.14 19:52:49) 
Ben hiçbir takviye besin kullanmıyorum, günlük almam gereken protein miktarını besinler yoluyla alıyorum zira. Beslenmem kötü olsaydı tercih eder miydim bilmiyorum ne yalan söyleyeyim, biraz mesafeliyim o konuda. Ama kardiyo öncesi yarım kupa şekersiz Türk Kahvesi içiyorum. Tek takviye o herhalde. Bu arada ne kadar çok çalışırsan o kadar iyidir derken gün bazında söyledim bunu. Bir kere daha böyle söylemiştim adam 60 dakika kardiyo yaptım dedi. Benim kardiyo 25 dakikalık hiit sadece.


  • angelus  (28.05.14 19:58:08) 
Bir şey olmaz. Kas erir mitlerine inanma.


  • arnold schwarzeneger  (29.05.14 09:01:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.