(2)
Fransa'dan alınacak Schengen vizesi için
Selamlar,Paris'te 4 gün, Amsterdam'da 5 gün kalmalı bir seyahat planlıyoruz. Fransa konsolosluğundan Shengen vizesi alacağız. İş belgeleri, kişisel belegeler, biletler hazır, Paris'te konaklayacağımız otelin belgeleri de hazır ancak Amsterdam'da bir akrabamızın evinde kalacağız.Sorum şu; akrabamızda
Selamlar,
Paris'te 4 gün, Amsterdam'da 5 gün kalmalı bir seyahat planlıyoruz. Fransa konsolosluğundan Shengen vizesi alacağız. İş belgeleri, kişisel belegeler, biletler hazır, Paris'te konaklayacağımız otelin belgeleri de hazır ancak Amsterdam'da bir akrabamızın evinde kalacağız.
Sorum şu; akrabamızda kalacağımızı beyan eden bir dilekçe ve akrabanın davet mektubunu mu vermeliyim? Yoksa iptal edilebilir bir hotel/hostel rezervasyonu mu göstersek? (akrabamızın yanında kalıp TR'ye geri dönmeyeceğimizi sanarlar mı acaba?)
Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim,
Teşekkürler
0
İptal edilebilir rezervasyon daha iyidir.
0
akraba davetiyesi ile başvurmuştuk, şak diye aldık.
tecrübe ile sabittir.
biletleri fransadan aldırdık 200 euro daha düşük ödemiştik.
0