[]

parke kalkıyo..

efendım yattıgım odada kucuk bı dus var yanı ebeveyn banyosu seklınde..sagolsun mutayit arkadas su terazısıne odakladıgı ıcın kendısını banyodakı suyun gider deliginden akmasını saglamaya yardımcı olacak eğimi vermemiş..

bu nedenle kapı tarafından su sızmaları meydana gelmekte ve kapının dıger tarafında döşenmiş vazıyette duran parkeler su ile temas etmektedir..

bilindigi uzere parke su ile temas edince hafifce bi rahatlama oluyo ve hava yardımı ile kalkıyo..
kapıya bez falan koydum yıne kafi olmadı..ne yapmam gerek sizce? egim veremedigimden dolayı o kısımda duş a giremiyorum.

kuvette yıkanmaktanda acayıp rahatsız olmaktayım.kucukken basımdan bı olay gectıde ondan dolayı..

zor durumdayım yardım etmenızı beklıyorum..

simdiden tesekkurler..

 
kucuk bi mermer parca kestirip onu yapıstırın o kısma. su sızmaz boylece.


  • bryan fury  (07.06.07 22:02:00) 
Bir hırdavatçıdan veya yapı marketten şeffaf silikon alıp, su kaçtığını tahmin ettiğin bölgeleri yalıtacak şekilde (iç taraftan, yani banyo tarafından) sıkıp kapatabilirsin. Silikon alınca, uygulayabilmen için bir de silikon tabancası alman gerekir. Veya tabancasız uygulayabileceğin tüp bulabilirsen öyle al. Biz inşaatta tabancayla sıktığımız için, tabancasız uygulanabilen tüp var mı bilmiyorum.


  • sheba and the albino girls  (07.06.07 22:11:19) 
aklıma geldi diye yazıyorum kapi banyonun icine dogru aciliyorsa mermeri disari parkelerin uzerine yapistirman gerekir. yine parkenin altına az da olsa su sızar yada parke incecik yan tarafindan su emer ancak cok sorun yaratmaz eger mermeri soyle bi 10 cm genisliginde kestirirsen...


  • jupiterianvibe  (07.06.07 23:59:03) 
kapı dısarı acılıyo.gırişde eşik yanı mermer mevcut.ancak yınede su gecıyo..pek bi ugrastım ama olmadı.

sheba nın dedıgı gıbı yarın bı silikon alayımda bakalım duzelecekmı..

tesekkur ederım arkadaslar..
  • isott  (08.06.07 00:16:13) 
silikon değil de beyaz renkli su geçirmez sıvalar var. tüp içinde satılıyor,ne alırsan 1 milyoncularda bile var. 3-5 ytl ye de tabancasını alırsan kendin de uygulayabilirsin.


  • kimlanbu  (08.06.07 00:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.