[]

Adanada ne yapilir

Hiltonda kaliyorum yarin nereye gideyim nasil gideyim ne yapayim?
(Arabasizim)



 
ordu caddesinde yeşil kapıda kebap ye.

bütün otobüsler dolmuşlar inönü parkının ordan geçer, inönü parkına da hiltondan yürüyerek gidebilirsin sanırım. hava çok ısınmadıysa tabi. :/ muavinin birine stadyuma nasıl giderim diye sor, seni en yakından geçece otobüse bindirirler. ordu caddesini bulduktan sonra da kime sorsan gösterir yeşil kapıyı. "karışık" ye, adana kebap-tavuk-külbastı üçlüsü gelecek. bir de soslu soğanları aşırı güzeldir, bitince tekrar istemekten çekinme. :) getirmezlerse de iste abi soğan getirmediniz bana diye. afiyet olsun!
-garsonların davranışlara çok takılma, tanısan seversin aslında-

eksisozluk.com

birbiçerde ciğer ye bir de!!!
turgut özal'da bu. 8a-8b ikilisinden birine bin-ki en sık geçen otobüslerdir- muavine birbiçere gideceğini söyle, indirirler seni. ama unutma ihtimaline karşın yolun sağ tarafına bakarak git :)
  • mutevazi  (27.05.14 23:14:27 ~ 23:18:06) 
yiyebildiğin kadar kebap ye, rastgele biryerde de yesen istanbul ankara gibi şehirlerde yiyeceğin her kebaptan daha güzel bir kebap yersin.

ama kebabın özünü yemek istiyorsan yağ camii(eski adana olur) mevkiinde "İştah Kebap Salonu"nda yemelisin dostum. sevdiğimiz saydığımız değer verdiğimiz eskilerden bir abimizin tavsiyesiyle tanıştık ustayla. islam dininde hacı olmak fiilini kebapta burda gerçekleştireceksin.
  • il padrino  (28.05.14 00:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.