[]

köpeğin yatağına yatan kediler

arkadaşlar durum şu:
instagram.com

çocuk sürekli yerde yatıyor.
boşluk bulup yatabilse bile on dakika sonra büyük kedim dövüp kaldırıyor oğlanı.
nasıl uzaklaştırırız kedileri bu yataktan?
uzaklaştırırsak köpek yattığı için ondan daha çok nefret eder mi kedi? hiç sevmiyor çünkü zaten. istemiyorum iyice kıskançlaşmasını.

kedilerin de yatağı var.
gariban kafka'yı çok üzüyorlar.
kedilikadinn.tumblr.com

 
ne yapılabileceğine dair bir bilgim olmamakla birlikte, bunun oldukça fazla yaşanan bir durum olduğuna dair kanıtlar var, klasik bir kedi davranışı olma ihtimali var sanki. belki görmüşsünüzdür ama görmediyseniz diye, şu linki buyrun:
videos.huffingtonpost.com

  • nimberjack  (27.05.14 22:05:24) 
çok normal ya. kedi sizi de yakında yatağınızdan atabilir :P hazırlıklı olun


  • mea maxima culpa  (27.05.14 22:06:29) 
kedi için çok çok tipik bir davranış olduğunu biliyorum da, köpek büyük kedimden korktuuğundan yatağa yanıma gelemiyor. en azından kendi yatağı olsun dedim, şimdi de köpek ne tarafa yatsa gelip dövüp kaldırıyor. üzülüyorum :/


  • mutevazi  (27.05.14 22:14:28) 
bence köpek üzülmüyordur, siz ona sevgi gösterdikten sonra yattığı yeri o kadar önemsemez.
kedili ve köpekli evde mutlaka olan şeyler bunlar. üstelik köpeğiniz strese girecek şekilde üzgün olsa zaten fotoğraftaki gibi yakın yakın yatmazlardı. Ben bu fotoğrafta birbirlerinin varlığına alışmış iki hayvan gördüm.
Maşallah çok güzeller, siz onları kendi hallerine bırakın bence onlar kendi hiyerarşilerini kurmuşlar.
  • innerbliss  (27.05.14 22:34:58 ~ 22:36:02) 
iki tane köpek yatağı alsan?


  • selam  (28.05.14 09:12:16) 
yakınlara bir karton kutu koy, kedi onun içinde takılır kesin.

taildom.com
  • r_u_h  (28.05.14 09:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.