[]

avcılık

avcılık sertifikası almak istiyorum. Beşiktaş'ta falan ve ya yakınlarda çevrede var mı bi avcılık derneği bildiğiniz? bir de prosedür hakkında bilgisi olan var mı




 
avcılık spor değildir, başka bir ugraş bulsanıza ya kendinize.


  • kullanici_adimiz  (27.05.14 17:10:10) 
kendinizi başka bir canlıyı öldürerek mi tatmin edeceksiniz? İktidarsızlık belirtisi de diyor bazıları..


  • air  (27.05.14 17:34:14) 
@want2die teşekkür ederim.
Diğer arkadaşlar sormadığım sorulara cevap vermişsiniz. Avcılık yapılır mı nasıl bi spordur diye bişey sormadım.
Bunları dediyseniz neçizane kendi fikrimi belirteyim. Avcılığı bir spor olarak görüyorum. Doğada da bu iş böyle. çıplak elle görüşmek gibi saçma fikirler var. Doğada tüm canlılar kendilerini korumak ve doyurmak için çeşitli savunma-saldırı mekanzmaları geliştirirler insansa bunun için beynini geliştirmiştir maalesef ki kaslarını ve pençelerini değil. Bunun içindir ki silah kullanıyoruz. Öldürülmek için hayvan yetiştirilmesine okeysiniz de avcılığa hayır öyle mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Asıl karşı olmamız gereken şey endüstriyel hayvancılık. Doğumdan itibaren hayvanlar sırf daha etli olsun diye hareket ettirilmiyor güneş ışığına çıkarılmıyor yapay tecavüze uğruyor hatta vücudu delinip elle içine besin konuluyor bunlar okey avcılık kaka.
hayır ben endüstriyel hayvancılığa karşıyım. yoksa insanın doğadan karnını doyurması zatn doğal olanı.
  • zenciamacalismiyor  (27.05.14 17:57:27) 
Arkadaşım bir geyikle ormanda voleybol oynarsan spordur. Dogal ortamında yaşamını devam ettirmeye çalışan geyiğe sırf kendi egonu tatmin etmek için ateşli silahla saldırıda bulunursan bu spor değildir önce buna açıklık getirelim.

Ha avcılık nedir? dersen aklımdaki tanımı yazıp da tanımadığım birisini kırmak istemediğim için şu an cevaplayamam.
  • kullanici_adimiz  (27.05.14 18:04:37) 
@kullanıcı_adımız
egomu tatmin etmek için olduğunu nerden çıkardın?
İnsan evrimi insanın et yemeye başlamasıyla bugünkü halini almıştır öncelikle bunu açıklığa kavuşturalım. Daha öncesinde ağaçlardaki meyvelerle yaşayan beynin gelişmesini sağlamak için yeterli protein ve enerjiyi sağlayamayan canlılardık. boy ortalamamız 1.40-1.50 civarıydı. et yemeye başlamamızla boyumuz 2 metre ortalamasına çıktı ve beynimiz gelişti akabinde tarım yapmaya başladık(beynin gelişmesi) et ve sebze ağırlı diyete geçtik ve boy ortalamamız günümüz seviyelerine geldi. Şimdi bu diyet bizi bugüne getirdi ve hepçil canlılarız et yemekteyiz bunun ötesinde günümüz insanını et yemeye borçluyuz.
Kalkıp da et yemenin doğal yolu varken hayvanlara işkence edilerek acı çektirilerek elde edilen eti tercih ediyorsanız sizin tercihinizdir ama burda kalkıp da bana ahlak dersi vermeniz anlaşılabilir bir şey değildir. Kıyaslamanızı öneririm.
  • zenciamacalismiyor  (27.05.14 18:15:20) 
(bkz: #43070579 )


  • zenciamacalismiyor  (27.05.14 19:22:15 ~ 19:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.