[]

kulaklık jak olayları (capsli)

bilgisayarıma taktığım bazı kulaklıklar basları vermiyor, ses bi tuhaf geliyor.

bi tane kulaklığım var (nokia telefon, ipod, bilgisayar, sony mp3 çalar) hiçbir cihazımda düzgün çalışmadı. eşşek kadar jakı var bu arada.

bunun bi ek parçası mı var? olmalı? olsun lütfen.

en soldaki güzel çalışıyor.
ortadaki de çalışıyor fakat bi cızırdama, bazı sesleri vermeme durumu var.
sağdaki hiçbi işe yaramıyor, dibinde çıkıntıdan sanırım.

edit: caps ekledim. hangisi 2,5 hangisi 3,5 bunun?

 
vardır sanırım " jack X mm to 3,5 mm" diye bi araştır. X yerine büyük dediğin mm ölçüsünü yaz yada " jack 3,5 mm to 2,5 mm" olabilir aradığın.


  • rapon  (27.05.14 10:55:01) 
araştırdım da gene bilen biri varsa şunu al der filan diye sorayım dedim. caps ekledim, bi bakın.


  • supergirl  (27.05.14 11:26:21) 
hepsi 3.5 bunların. bilimum yerlerde (jak çıkışı kulaklık bağlantı yerleri vs) temassızlık vardır veya kulaklıklar çok kalitesizdir o yüzden sesleri iyi vermiyordur. bir kere işportadan 5tlye kulaklık almıştım şarkının ortasındaki bas solo resmen yoktu duymadım. kalitesiz kulaklık kullanmayın


  • argent dawn  (27.05.14 12:09:45) 
tamam pardon ben ilk kulaklıktaki fazla olan siyah banttan sanmıştım farkı ama o da mikrofon eklentisinden sanırım.

kulaklığın kalitesiyle alakası olmadığına eminim. ortadaki philips, telefonda süper çalışıyor. sağdaki de ingiltereden getirilme şekilli bi kulaklık.

ben bilgisayarımda bi itlik olduğunu düşünüyorum.

neyse demek ki çözülmüyormuş sorunum. teşekkürler.
  • supergirl  (27.05.14 12:38:43) 
philips olunca çok kaliteli olmuyor. sony'nin de beter kulaklıkları var. teknik özelliklerine bakmak gerekiyor. kulaklıklar diğer cihazlarda sağlam şekilde çalışıyorsa o zaman bilgisayarın jakında bir sorun vardır. fişini çekin pilini çıkarın ince bir cisimle (kürdan toplu iğne vs) varsa tozunu temizleyin o minik delikler çok fena toz toplar. hala düzelmezse de değişmesi gerekebilir o jakın


  • argent dawn  (27.05.14 13:52:47) 
sorun şu ki her kulaklığımın düzgün çalıştığı ve düzgün çalışmadığı bir cihaz var. kimisinde stereo çıkmıyor. kimisinde çok çok ittirince çıkıyo filan. bilgisayarımda düzgün çalışan da var.

philips telefonumda güzel çalışıyor bu arada.
  • supergirl  (27.05.14 14:32:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.