[]

torku niye gündemde?

naptı bu torku size? para mı basmış? kampanya falan mı yapmış? çekiliş yapıp çikilat mı verecekmiş?
320 entry girmişler altına.

iyi geceler.

 
böcük çıkmış çikeletadan diyola.


  • illegalstar  (27.05.14 03:51:28) 
tv'de yeni reklamları dönüyor, gündemde bir marka


  • bak  (27.05.14 04:15:39) 
torku en iyi entry!i yazana bmw 1 serisi veriyormuş.


  • de nada  (27.05.14 04:29:06) 
Niye populer,kaç tane entry girilmiş bilmiyorum arkadaşlardan duyduğumu (Torku hakkında) yazıyım size
Hacıt,bu adamlar öncelikle kooperatif(fisko-birlik,çaykur gibi ama bunlar gibi konusunda tek değil,anadoluda sürüyle şeker kooperatifi var diye biliyorum.) bu yüzden ilk şekerle başlamışlar işe, şirket kar yaptıkça(Kar alacak biri olmadığından) yeni fabrika ekliyolar.(Püskevit işine mandıra işine falan giriyolar.(Torku da bu yeni ürünlerinin adı)yeni işlere girince de haliyle reklamı falan da çok oluyor)Şeker piyasasında da bir numaralar diye biliyorum.Konyalı arkadaşlardan duyduğum kadarıyla da çiftçilerinin dolayısıyla da o bölgedki çok insanın refahını arttırmışlar.

Ha benim görüşüm torkunun her ürününü sevmesem de abur cuburlarının coğu iyi bence.
Bi de ak partililer, sağcılar, konyalılar :) diyenler oluyo adamlar için ama bunu diyen kişiler kooperatifçiliğin anlamını bilmiyor herhalde.(Ülker gibi bir kişinin mi olsun şirket) keşke türkiyedeki diğer kooperatifler de böyle yapılansalar yine kar dağıtamadıklarından mecburiyetten büyüseler.
  • ozabi  (27.05.14 09:33:26) 
Türk Malı olması, kooperatif olması, tüm ürünlerinde pancar şekeri kullanması gibi olumlu özellikleri takdir ediliyor.

Benim şahsi takdirim de şu şekildedir ki, sen çık eti'ye, ülker'e, nutella'ya kafa tut, bunu yaparken de maliyetlerin daha yüksek olsun...

Ben şahsen destekliyorum.
  • minyatur dev  (27.05.14 09:44:32) 
yurdumda bir kooperatif bu şekilde büyüyebilmişse ve ekşi sözlükte benim gördüğüm en güçlü virallerden birini yapacak vizyonu varsa helal olsun.


  • tuyra  (27.05.14 10:01:29) 
viral olmayabilir, şahsen kooperatif bu şekilde bir marka yaratıyorsa, farklı ürünler çıkarıyorsa olumlu görüyorum.


  • doxanikee  (27.05.14 10:55:16) 
ayrıca Türkiye'deki en prestijli, en profesyonel bisiklet takımının baş sponsoru. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda bizi temsil eden takımın baş sponsoru yani.
(bkz: konya torku şekerspor)

www.konyasekerspor.com
  • Thunderbirds  (27.05.14 11:06:58) 
Ben yanlis olabilirim ama satilinca buyudu diye biliyorum. Su an kooperatif olmamasi gerek ama. Emin degilim. Ben biraz arastirmistim sadece zamaninda. O kadar.


  • ibomiu  (27.05.14 11:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.